Onbeperkt films kijken met Ximon Plus

Ximon.nl


Onbeperkt films kijken met Ximon Plus

Video-on-demand website Ximon.nl passeert grens 1000 titels en start abonnement

Een half jaar na lancering heeft video-on-demand website Ximon.nl haar catalogus van films en tv-series verdubbeld naar meer dan 1000 titels. Tegelijk met het behalen van deze mijlpaal wordt ‘Ximon Plus’ geïntroduceerd: een abonnement waarmee je, voor een vast bedrag per maand, onbeperkt films en televisieseries kunt kijken.

Ximon Plus
Ximon.nlXimon Plus is vanaf vandaag verkrijgbaar. De prijs van het abonnement is €12,50 per maand. Sluit je echter een abonnement af tussen 21 september en 21 oktober, dan betaal je het eerste jaar slechts €7,50 per maand. Voor deze vaste maandprijs kunnen gebruikers van Ximon alle films en series uit de catalogus zien.

Win-win voor kijker en maker
“Dit is een win-win voor kijker en maker”, zegt Marc Jurgens, directeur van Ximon, “Je kunt nu kijken wat je wilt, wanneer je wilt, zoveel je wilt. Zo willen we de kijker stimuleren om, naast de vele recente en bekende films en documentaires, ook de andere parels in de catalogus te ontdekken. De inkomsten per gemiddelde Ximon-gebruiker zullen hierdoor stijgen. Het grootste gedeelte hiervan gaat direct naar de rechthebbenden en makers.”

1000 titels
Samen met de unieke collectie Nederlandse films is ook de selectie internationale arthouse in de Ximon catalogus sterk gegroeid. Het aanbod van eigen bodem varieert van recente titels als Black Butterflies (2010) tot klassiekers als Als Twee Druppels Water (1963). Ook de liefhebber van buitenlandse cinema komt met films als Das Leben Der Anderen, Coffee and Cigarettes, In The Mood For Love en La Strada aan zijn trekken bij Ximon.

Een belangrijk doel van Ximon is om de catalogus nu snel verder te laten groeien. Wekelijks worden nieuwe titels toegevoegd. Nog voor het einde van het jaar verwacht de VOD-dienstverlener dat de teller de 1500 titels passeert.

Over Ximon
Ximon is het video-on-demand platform voor het kijken van films, tv-series en documentaires. Bij Ximon.nl kun je zowel recente succesfilms als oudere klassiekers snel en gemakkelijk in hoge kwaliteit (HD) bekijken. Naast een omvangrijk aanbod Nederlandse films biedt Ximon een uitgebreide catalogus internationale arthouse.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina