NIKITA Seizoen 4 - Vanaf 15 oktober verkrijgbaar op DVD.

De ultieme femme fatale keert nog eenmaal terug. NIKITA Seizoen 4 - Vanaf 15 oktober verkrijgbaar op DVD.


Warner Bros. Home Entertainment brengt op 15 oktober het vierde en laatste seizoen van de actieserie Nikita uit op DVD. De populaire serie is in 2011 en 2013 genomineerd voor twee Emmy Awards. In het laatste seizoen moet Nikita, gespeeld door Maggie Q, onderduiken nadat ze wordt beschuldigd van moord op de president van Amerika. Terwijl ze haar onschuld wil bewijzen, proberen Nikita en haar vroegere team haar aartsvijand uit te schakelen om een wereldwijde ramp te voorkomen. De serie laat kijkers op het puntje van hun stoel zitten tijdens de ijzingwekkende finale van de ultieme femme fatale.

Fans kunnen zich opmaken voor het allerlaatste seizoen van de spannende actieserie Nikita, die op 15 oktober uitkomt op DVD. Nikita deelt het scherm met een sterke cast die in diverse andere actievolle producties te zien waren. Zo speelt Shane West (Ocean’s Eleven) de rol van Michael, de voormalige trainer en aanbidder van Nikita en keert Lyndsy Fonseca (Kick-Ass) terug als Nikita’s protegé Alex. Aaron Stanford (X-Men) speelt de technische man Seymour Birkhoff. 

In het finaleseizoen is Nikita op de vlucht, nadat ze werd beschuldigd van de moord op de president van Amerika. Ze duikt onder en probeert haar naam te zuiveren. Terwijl ze haar onschuld probeert te bewijzen, loopt Nikita haar voormalige team onverwachts tegen het lijf, waarmee ze eerder wraak probeerde te nemen op de organisatie die hen misbruikte. Ze zetten hun onderlinge frustraties opzij en gaan samen opnieuw achter aartsvijand Amanda (Melinda Clarke) aan, die een aanval plant met wereldwijde desastreuze gevolgen. Lukt het team ‘t haar eindelijk uit te schakelen en een catastrofale ramp te voorkomen?

Releasedatum:15 oktober 2014
Speelduur: 6 afleveringen van 40 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, angst en grof taalgebruik

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

x-vision  |  22-08-2014

Fans hebben allang de bluray uit de USA. Wie zit er nu nog te wachten op een DVD release... ;)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina