Nieuwe Moderators voor de handelfora!

De populariteit en daarmee het aantal (nieuwe) bezoekers van DVD.nl groeit snel. Iets waar we met z'n allen natuurlijk bijzonder gelukkig mee zijn! Een van de verschijnselen die daarmee gepaard gaan is dat de ruil en verkoop in de handelsfora ook toeneemt.

Tot voor kort waren Rein Schaap en Ronald Stiebolt de aangewezen personen om deze transacties in goede banen te leiden. Vanwege de explosieve groei van het aantal transacties en het feit dat zowel Rein als Ronald zich niet full-time bezig kunnen houden met het reilen en zeilen in de handelfora hebben we besloten het 'handelarenteam' te versterken met forummers Ernest Hamstra en Ronald Dassen. Beide heren hebben te kennen gegeven bijzonder enthousiast te zijn en wij zijn er van overtuigd dat met de komst van Ernest en Ronald een zeer capabel, divers en uitgebreid 'handelsteam' in huis hebben.

Vanaf nu kan iedereen een beroep doen op een van de vier heren in het geval van vragen met betrekking tot alles wat met 'handel' hier op DVD.nl van doen heeft.

Recente artikelen

Laatste reacties

Ronald Dassen  |  30-07-2003

Kijk, dit is nog eens goed nieuws :wink: Persoonlijk wil ik even iedereen bedanken voor de felicitaties en de vele bossen bloemen. Ik ben natuurlijk dol...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  30-07-2003

Ernest en Ronald lijken me een uitstekende keuze! Het zijn in ieder geval twee namen waarop ik gestemd heb :wink: Veel succes jongens!
Lees meer >

Philippe  |  30-07-2003

Rein en Ronald hebben het voortreffelijk gedaan en Ernest en Ronald zullen het zeker ook goed doen. Alle succes toegewenst aan dit vierkoppig team!
Lees meer >

Ronald Stiebolt  |  30-07-2003

Mij vertellen ze ook nooit wat..... ;) Succes heren! (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina