Nieuw recensieoverzicht en uitgebreide zoekmogelijkheden

Nieuw recensieoverzicht en uitgebreide zoekmogelijkheden

DVD.nl is de laatste jaren hard gegroeid, niet alleen wat bezoekersaantallen betreft, maar ook wat betreft het aantal gerecenseerde DVD titels. Met ruim 1800 besproken DVD\'s in onze database werd het dan ook hoogste tijd om de zoekmogelijkheid binnen de recensies aan te passen en uit te breiden. Zoeken op titel en keywords uit de tekst van de recensie was altijd al mogelijk, maar het maken van een selectie op basis van regisseur, acteurs of bijvoorbeeld DTS-audio was tot nu toe niet mogelijk en dus werd het tijd dit toe te voegen.

Sinds vandaag kunnen jullie dan gebruik maken van ons hernieuwde recensie-overzicht. We hanteren diverse zoekmethodes; van eenvoudig tot uitgebreid waarbinnen je ook nog eens per kolom de titels kan rangschikken.

Het nieuwe recensie-overzicht met de uitgebreide zoekmogelijkheden is gemaakt door Piet Marcus van de Meulen, die eerder ook het plussen en minnen systeem heeft geautomatiseerd. Uiteraard danken wij hem wederom hartelijk voor zijn uitstekende werk!

Recente artikelen

Laatste reacties

twc02  |  15-12-2004

very nice!!!
Lees meer >

A3aan  |  13-12-2004

Hij is heel mooi. Tóch nog een verzoekje... Kan er ook een linkje op de eerste pagina waardoor je de complete lijst weer ziet (kan nu wel door uitgebreid zoe...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  11-12-2004

Hihi, leuk dat overzicht. ;) Hehehehe... Voor sommige recensenten mag al wel vast nagedacht worden over een eigen afdeling op de site... Arnold van Oostrum ...
Lees meer >

Joedammit  |  10-12-2004

Netjes (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina