Nieuw: Interview met William Brent Bell, de regisseur van The Devil Inside

Interview met William Brent Bell.

Ter gelegenheid van het uitkomen van de horrorfilm The Devil Inside heeft DVD.nl de eer om een interview van regisseur en schrijver William Brent Bell te publiceren. Het interview is geplaatst in de rubriek Achtergronden. Maar je kunt het ook direct lezen door deze link te volgen.

William Brent Bell is een Amerikaanse regisseur en scenarioschrijver. De afgelopen vijftien jaar heeft hij slechts drie speelfilms gemaakt: Sparkle and Charm, Stay Alive en nu The Devil Inside. Op het moment van schrijven is hij bezig met zijn nieuwe film, Wer. Daarnaast is hij voornamelijk actief in het Art-Department en Special Effects.

The Devil Inside

DVD CoverSynopsis:
In 1989 belt Maria Rossi de alarmcentrale met de bekentenis dat ze drie gruwelijke moorden heeft gepleegd. De rechter acht haar ontoerekeningsvatbaar, maar er zijn duistere krachten in het spel. Twintig jaar later gaat haar dochter Isabella op zoek naar antwoorden. Ze woont een duiveluitdrijving door twee afvallige priesters bij, die haar vertellen dat haar moeder bezeten wordt door vier machtige demonen. Nu moet Isabella het kwaad verslaan, anders zal ze haar ziel verliezen.

Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina