Nieuw avatarbeleid en Premium Member service

Zoals wij eerder meldden gaat vanaf deze maand het nieuwe avatarbeleid van DVD.nl in. Om bandbreedte te besparen zijn wij genoodzaakt om de gratis avatarfunctie op het forum af te schaffen en hier een betaalde variant (9,95 Euro per jaar) voor te introduceren.
Daarnaast scherpen we meteen de regels met betrekking tot de afbeelding aan, het is vanaf nu alleen nog toegestaan om een duidelijke foto van jezelf te gebruiken. Om dit te kunnen controleren dien je bij de aanvraag van een avatar een scan van een geldig legitimatiebewijs te e-mailen of een kopie per post naar ons te versturen. Na goedkeuring en ontvangst van de betaling zal de avatar vervolgens op de site geplaatst worden. Tevens zal de status van betalende leden worden veranderd naar \'Premium Member\' en wordt general chat binnenkort gesloten voor normale gebruikers en alleen toegankelijk voor Premium Members. Andere delen van de site, waaronder reviews van nieuwe DVD-titels zullen binnen enkele maanden ook exclusief voor Premium Members toegankelijk worden.

Momenteel zijn wij bezig met de laatste handeling met betrekking tot de technische implementatie en controle van de betalingsfunctionaliteit, binnen enkele dagen verwachten wij te starten met de Premium Member service, meer info hieromtrent volgt in de komende dagen. Tot die tijd is het technisch helaas niet mogelijk om avatars weer te geven, onze excuses voor het ongemak.

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel den Haan  |  07-04-2004

Hij houdt jullie anders wel al bijna een week bezig :lol:
Lees meer >

El Barto  |  07-04-2004

Hij was grappig... maar wel een beetje errug voorspelbaar!
Lees meer >

Henk Heideveld  |  06-04-2004

Ik vond die van vorig jaar leuker... ;) Bovendien had ik toch al geen ava... Jij hebt ook altijd pech Herjan, dat zo'n geintje bij jou niet aankomt, jij heb...
Lees meer >

Henk Heideveld  |  06-04-2004

Ik heb toch het nare gevoel dat dit geen grap is... :? 't zou een leuke grap worden als ze het echt deden. 8800 leden maal 9,95, aardig zakcentje. :shock: :w...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina