Need for Speed - 3D is vanaf 20 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Vanaf 20 augustus te koop op DVD en Blu-ray Disc:

NEED FOR SPEED - 3D

  • NEED FOR SPEED IS EEN SPECTACULAIRE ACTIEFILM, GEBASEERD OP DE LEGENDARISCHE GAME FRANCHISE (WERELDWIJD MEER DAN 150 MILJOEN EXEMPLAREN VERKOCHT)
  • MET BREAKING BAD STER AARON PAUL, DOMINIC COOPER EN IMOGEN POOTS

 

Need for Speed Blu rayNeed for Speed DVD

Synopsis
In Need for Speed 3D heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner Dino Brewster (Dominic Cooper) die hem onterecht in de bak heeft doen belanden. Wanneer Dino hoort van zijn plannen, besluit deze een hoog geldbedrag te zetten op het hoofd van Tobey. Met alle gevolgen van dien...Need for Speed is een sensationele adrenalineproductie in 3D van DreamWorks Studios en gebaseerd op de gelijknamige succesvolle games van EA.

Tobey Marshall (Paul) is eigenaar van een autobedrijf en klust, om zijn zaak overeind te houden, soms bij met het opknappen van raceauto’s. Wanneer zijn bedrijf failliet dreigt te gaan, besluit Tobey in zee te gaan met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster (Cooper). De samenwerking lijkt goed te verlopen als ze bijna een grote deal hebben met autodealer Julia Bonet (Imogen Poots), maar een desastreuze race doet Tobey onschuldig in de gevangenis belanden voor poging tot moord. Als Tobey twee jaar later uit de cel komt is wraak het enige waar hij op zint. Hij besluit Dino terug te pakken tijdens de beroemde De Leon race, de Super Bowl van underground races. Om dit plan te laten slagen, moet Tobey zichzelf zien te redden in een wereld van razendsnelle auto’s, politie achtervolgingen en een gewelddadige Dino die inmiddels op de hoogte is van de plannen van Tobey. Maar met behulp van zijn vrienden laat Tobey zien dat je de positie van de underdog nooit moet onderschatten. Het blijkt de meest zinderende race aller tijden te worden…

Need for Speed screenshotNeed for Speed screenshot

Regie: Scott Waugh
Cast: Dakota Johnson , Aaron Paul , Imogen Poots, Dominic Cooper

Genre: Aktie
Speelduur: 131 minuten
Kijkwijzer: 12

logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  16-07-2014

Datum van het artikel klopt niet met die van dit topic. :roll: ;) Dat was ook de reden waarom de link niet (meer) werkte. Nu ook in het topic aangepast.
Lees meer >

hanske636  |  16-07-2014

Datum van het artikel klopt niet met die van dit topic. :roll: ;)
Lees meer >

Ludo Keeris  |  16-07-2014

Link werkt niet Ludo. Nu wel, als het goed is. De link die DVD Watcher ook aangeeft.
Lees meer >

DVD Watcher  |  16-07-2014

http://dvd.nl/nieuws/need-for-speed-3d-is-vanaf-20-augustus-verkrijgbaar-op-dvd-en-blu-ray-disc/
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina