National Geographic's unieke potretten van aarde en universum

Just Bridge brengt vier nieuwe DVD'S uit National Geographic's unieke potretten van aarde en universum

In mei komt Just Bridge uit met vier nieuwe dvd’s van National Geographic met de titels Triumph of Life, World’s Weirdest Animals, Known Universe en Top 10 Photos. National Geographic portretteert met deze titels, die een nieuwe en verfrissende vormgeving hebben, de unieke kant van de aarde en het universum.

Wat heb je als diersoort nodig om te overleven? Wat zijn de vreemdste wezens op aarde? Welke mysteries van het universum zijn er opgelost? En wie en wat zitten er achter een voortreffelijke foto? National Geographic geeft de antwoorden op haar vier nieuwe dvd’s, die zich onderscheiden door uitmuntende beeld- en geluidskwaliteit. Omdat National Geographic gebruikmaakt van zeer moderne researchmethoden worden de onderwerpen op unieke wijze in beeld gebracht.

Triumph of Live
Deze serie vertelt over bijzondere dieren die de strijd om te overleven wisten te winnen. Wat is daarvoor nodig? En waarom hebben zo veel diersoorten het niet gered? Aan bod komen de uitgestorven dinosauriërs, dodo’s en een groot aantal nog levende diersoorten. Hun verhaal kan misschien iets vertellen over de toekomst. Wat heeft de mens nodig om te overleven?

World’s Weirdest Animals
Met behulp van de nieuwste cameratechnieken zijn de makers van deze serie in staat gebleken om onder meer dolfijnen, kwallen, zeeduivels, basilisken, termieten, kikkers, vleermuizen, kolibries en zelfs fruitvliegjes op een verbluffende manier vast te leggen. Oordeel zelf welke dieren het gekste gedrag vertonen of het vreemdste uiterlijk hebben.

Known Universe
Hoe groot was de oerknal? Is er leven op andere planeten? Kan het leven op aarde na een grote meteorietinslag blijven voortbestaan? In Known Universe wordt een nieuw licht geworpen op deze vraagstukken uit het universum. Aan de hand van actuele wetenschappelijke informatie en de nieuwste animatietechniek wordt geprobeerd de mysteries van het universum te ontrafelen. Met een aanbeveling van Nederlands bekendste astronaut André Kuipers, die in december 2011 opnieuw de ruimte in gaat.

Top 10 Photos
De tien beste foto’s van National Geographic Magazine worden tot leven gebracht door de fotografen die uitleggen hoe en waarom ze deze foto’s hebben gemaakt. Aan de hand van exclusieve interviews, filmbeelden van het werkveld en archiefmateriaal wordt het doorzettingsvermogen en geluk van de fotografen onthuld. Daarnaast vertelt hoofdredacteur Chris Johns waarom hij deze opnames heeft gekozen uit de miljoenen foto’s die werden ingediend. Deze dvd is ook verkrijgbaar als blu ray.

Productinformatie
Triumph of Life                                                                World’s Weirdest Animals                         
Aantal dvd’s: 2                                                                Aantal dvd’s: 1
Speelduur: 300 minuten                                             Speelduur: 150 minuten

Known Universe                                                             Top 10 Photos
Aantal dvd’s: 2                                                                Aantal dvd’s/blu rays:  1
Speelduur: 300 minuten                                             Aantal minuten: 100 minuten

Deze titels zijn een uitgave van G+J Publishing en Just Bridge

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina