Mirai: Nieuwe merk Home Entertainment producten

Nieuw merk Digital Home Entertainment producten op Nederlandse markt

Deze maand is een nieuw merk Digital Home Entertainment producten geïntroduceerd op de Nederlandse markt: MIRAI. De producten van MIRAI zijn vanaf vandaag eveneens verkrijgbaar in andere Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Luxemburg en Scandinavië.

De eerste producten die MIRAI introduceert, LCD monitoren en TV’s, zijn geproduceerd met de nieuwste technologie, hebben een aansprekend design en beschikken over hightech eigenschappen. De TV’s die groter zijn dan 20” zijn HD ready en hebben een voorziening voor digitale televisie. MIRAI biedt een volledige garantie die uit te breiden is van twee tot drie jaar, en heeft een professionele, kwalitatief zeer goede service organisatie achter zich staan.

Paul Butler, Global Sales Director MIRAI: “Het is een uitdaging een nieuw merk in de Digital Home Entertainment markt te introduceren. Ik ben ervan overtuigd dat ons doel om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen een gunstige prijs, veel consumenten zal aanspreken. Omdat MIRAI onderdeel uitmaakt van Chi Mei Corporation, is er op internationale schaal ruime ervaring aanwezig met het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van Digital Home Entertainment producten.”

Beschikbaarheid en producten
MIRAI levert LCD monitoren (19”) en LCD TV’s (van 20” tot 37”). De producten van MIRAI, met uitzondering van de 37” LCD TV die vanaf februari 2006 leverbaar is, zijn in Nederland inmiddels verkrijgbaar

Producten / Adviesprijs inclusief B.T.W.
20” LCD TV (T20018) / Euro 449,00
20” LCD TV (T20028) / Euro 409,00
27“ LCD TV (T27004) / Euro 859,00
32“ LCD TV (T32114) / Euro 1.249,00
19” LCD Monitor (DML-519W100) / Euro 319,00

Over MIRAI
MIRAI is een innovatief merk op het gebied van Digital Home Entertainment producten.

De producten van MIRAI zijn geproduceerd met de laatste technologie en hebben een aansprekend design. MIRAI biedt een optimale service en een garantieperiode. De producten van MIRAI bestaan uit een combinatie van Japanse technologie en Taiwanese efficiency. Dit stelt MIRAI in staat kwalitatief hoogwaardige producten voor een gunstige prijs aan te bieden. MIRAI is een dochteronderneming van Chi Mei Corporation. Sinds haar oprichting in 1959 is Chi Mei Corporation uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de petrochemische industrie. Haar divisie Chi Mei Optoelectronics (CMO) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van TFT-LCD technologie. De belangrijkste producten van CMO zijn TFT-LCD schermen voor notebooks, PC-monitoren en TV’s. Chi Mei Corporation heeft momenteel meer dan 15.000 medewerkers en de netto omzet over 2004 bedroeg meer dan US$ 5 miljard. Meer informatie over MIRAI en haar producten kunt u vinden op www.nl-mirai.com .

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina