MGM: A Guy Thing vanaf 7 juni op huur-DVD

Ja, ik wil...Met je nichtje trouwen!

In juni verschijnt de nieuwste comedytitel van filmgigant Metro Goldwyn Mayer op DVD. A Guy Thing, met in de cast Jason Lee, Julia Stiles en Selma Blair is een typische romance-comedy. Ook in deze vertederende, grappige aaneenschakeling van pijnlijke situaties gaat het om \'de strijd der sexen\'.
En over de vraag hoe je je vriendin vertelt dat je verliefd bent op haar nichtje, de stripper van je vrijgezellenfeest.

Hoe krijg je het voor elkaar: je slaapt per ongeluk met de stripper, verzuimt het je aanstaande te vertellen maar vergeet het bewijsmateriaal (haar bikinibroekje) goed weg te werken. Vervolgens blijkt de stripper familie van je vriendin te zijn en heeft het jaloerse ex-vriendje van je vriendin je escapades gefilmd. Het zijn zo van die mannendingen....

Hoofdpersoon Paul (gespeeld door Jason Lee) lijkt even de mannetjesputter die van meerdere walletjes eet, maar komt uit de bus als de meest gevoelige kluns ooit. Een beetje dom dus, maar erg vertederend en erg grappig.

De queeste: \'doen wat hoort\' of kiezen voor \'echte liefde\' is de rode draad in de film, die gespekt wordt met prachtige uitglijers van de eerste orde. Wie wel eens een blauwtje gelopen heeft zal zich zeer zeker herkennen in deze topfilm. Dames die A Guy Thing zien zullen zich afvragen: ben ik nou het type vriendin of ben ik het nichtje? Of heb ik misschien wel iets van allebei? Voor de heren is te hopen dat ze niet al teveel hebben van Paul.... alhoewel: hij is eigenlijk gewoon een enorme romanticus! Ga \'m huren en beslis zelf!

A Guy Thing is vanaf 7 juni te huur en ligt vanaf augustus in de winkels.

Recente artikelen

Laatste reacties

AbA  |  20-05-2005

Wel een leuke film!
Lees meer >

Eric van Ballegoie  |  19-05-2005

Daar heb je inderdaad helemaal gelijk in. :) Aangepast!
Lees meer >

Werner  |  19-05-2005

Ik denk dat "A Guy Films" in de titel moet veranderd worden in "A Guy Thing..."
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina