Marmitek presenteert afstandsbediening met touchscreen

Een paar jaar geleden werd de universele afstandsbediening geïntroduceerd. Dé remedie tegen een salontafel vol afstandsbedieningen. Marmitek introduceert nu de afstandsbediening van de toekomst. Een geavanceerd apparaat met een uniek touch screen: de EasyTouch 35.

Het gebruik van een touch screen (aanraakscherm) biedt een aantal voordelen. Allereerst bedieningsgemak: het bedienen van de apparatuur wordt eenvoudiger doordat slechts de functies van het apparaat wat op dát moment bediend wordt, op het scherm verschijnen. Daarnaast is het scherm naar eigen voorkeur in te delen en door de subtiele blauwe schermverlichting ook bruikbaar in het donker.

De Easytouch 35 is eenvoudig in gebruik te nemen: het apparaat is voorgeprogrammeerd voor nagenoeg alle merken en modellen. Daarnaast is een leerfunctie voorhanden, zodat ook toekomstige apparatuur toe te voegen is aan de uitgebreide codebiblioteek.

Met de ingebouwde ‘Home Theatre Macro’-functie kunnen meerdere commando’s onder één toets worden vastgelegd. Een voorbeeld: één druk op de knop zet de TV harder, de DVD-speler start de film, de versterker schakelt in ‘dolby surround’ modus, de zonneschermen gaan naar beneden en de verlichting wordt gedimd. Dit laatste is mogelijk dankzij de optioneel verkrijgbare Marmitek X-10 modules, waarmee verlichting en apparatuur draadloos gedimd en geschakeld kan worden.

Behalve een infrarood (IR) signaal zendt de Easytouch 35 standaard ook een radiofrequent (RF) signaal. In tegenstelling tot het IR-signaal gaat het RF-signaal ook door muren en plafonds. Op deze manier kan ook apparatuur in andere ruimtes bediend worden. Handig om vanuit bv. de slaapkamer de videorecorder of satelliettuner in de woonkamer te bedienen. Voor deze toepassing is de optioneel verkrijgbare Marmitek Powermid-ontvanger benodigd.

De adviesprijs van de EasyTouch 35 bedraagt € 79,95. Meer informatie en verkoopadressen vindt u op www.marmitek.com.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Sjors van de Rebellenclub  |  25-08-2003

Ik ben sinds 4 weken in het bezit van een Kameleon van Oneforall. Ook een touch screen. Wat minder programmeermogelijkheden (dwz geen licht en gordijnen) maar w...
Lees meer >

Alex van den Berg  |  21-08-2003

En waarom nog zoveel harde knoppen als je een touch screen erop heb zitten"Best of both worlds"... Met die "harde knoppen" kun je bepaalde funkties wat gemakkel...
Lees meer >

Dennis Veldhuizen  |  20-08-2003

lol, heb em vandaag toevallig binnen gehad op het werk :)
Lees meer >

Christiaan Sauer  |  20-08-2003

Misschien de vorm? Of de wetenschap dat de gemiddelde mens de Pronto in het geheel niet kent, en dat ze er daarom van uitgaan dat niemand zal merken dat dit nie...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina