Maak kans op een Merchandise pakket van Planes met onze prijsvraag!

Win een merchandise pakket van

Planes - aankondiging Bioscoop

In dit pakket bevinden zich een T-Shirt, holographic stickers en een travel set

Vlieg mee met Disney’s “PLANES”, een avontuurlijke en dolkomische animatiefilm.
PLANES draait vanaf 9 oktober in de Nederlandse bioscopen

 

Synopsis
Planes - aankondiging BioscoopKom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty, een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Dusty droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en - ironisch genoeg - heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan.

Planes is een grappige en avontuurlijke animatiefilm en neemt je mee in een wereld die je inspireert om te zweven. De film is geproduceerd door Traci Balthazor-Flynn en draait vanaf 9 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen.

In de avontuurlijke en komische animatiefilm “Planes” moet Dusty, een sproeivliegtuigje met een groot hart, zijn moed bijeenrapen om zijn droom als hoogvliegende luchtracer te verwezenlijken.

Wil je kans maken om de DVD of Blu-ray Disc te winnen?
Doe dan hier mee!

© Disney2013

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina