Maak je klaar voor nieuwe bovenaardse avonturen van Supernatural - seizoen 9

Maak je klaar voor nieuwe bovenaardse avonturen van


 

Supernatural - seizoen 9


Vanaf 15 oktober verkrijgbaar op DVD


Warner Bros. Home Entertainment brengt op 15 oktober het gloednieuwe negende seizoen van de buitenaards goede serie Supernatural uit op DVD. Duik samen met Jensen Ackles (Smallville, Dark Angel) en Jared Padalecki (Gilmore Girls, House Of Wax) in de spannende wereld van het bovennatuurlijke, wanneer zij opnieuw het kwaad proberen te bestrijden. Deze hoog-gewaardeerde serie (IMDB score van 8,8 onder 198.782 stemmers) ontving 3 Emmy Awards nominaties en 12 Teen Choice Awards nominaties.

Seizoen 9 synopsis:

Onmiddellijk na de val van de engelen, veroorzaakt door de engel Metatron, raakt Sam (Jared Padalecki) in een coma en sterft hij bijna als hij tijdens een gevecht de poorten van de hel probeert te sluiten. Om Sam te redden, krijgt Dean (Jensen Ackles) hulp van een engel, genaamd Ezechiël, die in Sam’s lichaam treedt. Samen met Kevin en Crowley (Mark Sheppard) als hun gevangene probeert het drietal de engelen weer terug te brengen naar de hemel. Dean ontdekt Gadreel’s slechte plannen, maar is hij op tijd om Metatron en Gadreel te stoppen en Gadreel uit Sam’s lichaam te verbannen?

Supernatural is van de hand van Erik Kripke, die ruim 10 jaar aan het format van de serie heeft gewerkt. Het resultaat is een ijzingwekkend spannende serie over buitenaardse avonturen, die fans al 9 seizoenen op het puntje van hun stoel doet zitten. Naast vele nominaties werd Supernatural in 2010 bekroond met een People’s Choice Award voor beste Sci-fi/ Fantasy show.

Releasedatum: 
15 oktober 2014
Speelduur: 23 afleveringen van ca. 45 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, angst

Bonusmaterialen:
* Deleted Scenes
* Finding Supernatural: Creating the Found Footing Episode
* Audio commentaries with cast and crew

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

freaky  |  25-08-2014

Moet nog aan de serie beginnen maar is na 9 seizoenen de serie nog niet uitgeblust ? Of is de kwaliteit nog steeds goed… ? De serie is zeer zeker nog niet uitg...
Lees meer >

WaymannDirector  |  21-08-2014

Moet nog aan de serie beginnen maar is na 9 seizoenen de serie nog niet uitgeblust ? Of is de kwaliteit nog steeds goed… ?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina