Love, Wedding, Marriage is vanaf 26 januari te koop op DVD en Blu-ray Disc


Splendid Film presenteert:

Romantiek in optima forma!

LOVE, WEDDING, MARRIAGE

Vanaf 26 januari 2012 op DVD en Blu-ray Disc

 

coverLove, Wedding, Marriage is een heerlijk romantische komedie voor iedereen die (wel eens) verliefd is (geweest). Een ideale film voor een romantische Valentijnsavond met je geliefde!

Ava gelooft heilig in trouw en eeuwige liefde. Geen wonder dat ze volledig van de kaart is als haar moeder, gespeeld door Jane Seymour, totaal onverwacht aankondigt dat ze na 30 jaar huwelijk wil gaan scheiden. Ava beschouwt het als haar heilige missie om het huwelijk van haar ouders te redden. Koste wat het kost. Ze deinst er dan ook niet voor terug om de meest vreselijke, geheime manipulaties op te zetten. Zelfs als die haar eigen huwelijk enorm op de proef stellen. Zal het haar lukken de liefde tussen haar ouders nog voor hun aankomende 30e huwelijksdag te laten opbloeien?

De rol van Ava wordt op hartveroverende wijze gespeeld door Mandy Moore, die eerder opviel in de tv-series Grey’s Anatomy en Entourage en in de bioscoop schitterde in The Princess Diaries en A Walk to Remember. Naast haar zijn er rollen voor Kellan Lutz (bekend uit de tv-series 90210, Heroes, CSI Crime Scene Investigation, Six Feet Under), Jessica “Gossip Girl”  Szohr, Jane Seymour (Dr. Quinn in Medicine Woman, Wedding Crashers), Christopher Lloyd (de befaamde Doctor Emmet Brown in de Back to the Future films) en  James Brolin.

Demot Mulroney, die we als acteur kennen uit films als About Schmidt, Burn after Reading en My Best Friends Wedding, was verantwoordelijk voor de regie.

Lengte: 87 minuten.

Consumentenadviesprijs: DVD 14,99 en Blu-ray Disc 19,99.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina