Lost 6 en drie andere Disney TV-series vanaf 6 oktober verkrijgbaar

Living Colour



Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert:


LOST 6 (5 disc)

Het complete zesde en laatste seizoen op Blu-ray Disc en DVD

coverSuperlatieven schieten te kort voor de serie LOST, die wereldwijd miljoenen mensen aan de televisie gekluisterd houdt. In dit zesde en laatste seizoen wordt uiteindelijk het lot onthuld van de overlevenden van Oceanic Flight 815. In de nasleep van een gigantische explosie verandert de realiteit voor iedereen die iets met het mystieke eiland te maken heeft. Ontdek wat hun ultieme lotsbestemming is. Met spannend bonusmateriaal. Maak je LOST-collectie compleet met deze spectaculaire 5-disc set op Blu-ray Disc en DVD, en beleef de laatste 17 afleveringen van een mijlpaal in de geschiedenis van televisie.

Met exclusief bonusmateriaal
- De Nieuwe Leider (The new man in charge) – Het langverwachte laatste hoofdstuk van LOST, door producers Damon Lindelof en Carloton Cuse exclusief gemaakt voor de DVD en Blu-ray Disc.
- Een Laatste Seizoen creëren – Kijk samen met het team van LOST en de producers van sommige van ‘s werelds langstlopende series naar de uitdagingen die het maken van een slot voor een serie als LOST met zich meebrengt.
- De Reis van een Held – Hoe word je een held? Welke overlevenden van vlucht Oceanic 815 zijn echte helden? Deze en andere vragen worden beantwoord in ‘De Reis van een Held’.
- Tot in een Volgend Leven, Vriend - Ontrafel het geheim van de fascinerende blik in het hiernamaals die je in dit laatste seizoen te zien krijgt.
- LOST op Locatie – Een kijkje achter de schermen op de set van LOST, inclusief nieuwe interviews met de acteurs en crew.
- LOST Bloopers
- Audiocommentaar – Loop mee door vier afleveringen: LA X, Dr. Linus, Ab Aeterno en Across The Sea.

coverTechnische specificaties 5 disc Blu-ray Disc set:
Speelduur: ca. 20 uur (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1080p High-Definition / 1.78.1 / 16x9
Talen: DTS-HD 5.1: Engels - DTS digital surround: Frans
Bonus - 2.0 Dolby Digital: Engels
Kijkwijzer: 12, geweld, angst
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden

Consumentenadviesprijs: € 69,99

Technische specificaties 5 disc DVD set
Speelduur: ca. 18,5 uur (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78:1 / 16x9
Talen: Dolby Digital 5.1: Frans / Engels
Kijkwijzer: 12, geweld, angst
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden

Consumentenadviesprijs: € 59,99

 

 

FLASH FORWARD (6 disc DVD)

Het complete eerste seizoen

coverHou je vast en beleef een serie die zijn weerga niet kent!
Uit het niets zorgt een mysterieuze flits ervoor dat bijna iedereen ter wereld het bewustzijn verliest en een glimp opvangt van zijn of haar leven zes maanden vooruit. FBI agent Mark Benford (Joseph Fiennes) klimt uit het wrak van zijn over de kop geslagen auto, en hij ziet dat heel Los Angeles in rep en roer is. Er is iets gebeurd. Iets belangrijks. Iets rampzaligs. Terwijl de elite-eenheid van de FBI het mysterie probeert op te lossen, komt de rest van de mensheid er al snel achter dat wat lotsbestemming betreft, er nog niets vastligt. Op de een of andere manier heeft iedereen ter wereld een black-out gehad van precies 2 minuten en 17 seconden op precies hetzelfde moment. Tijdens die black-out kregen zij een glimp van
hun leven over een halfjaar te zien. Maar wat heeft deze wereldwijde Flash Forward veroorzaakt? En kan er nog iets veranderd worden aan wat er is gezien? Of is dit het lot dat iedereen wacht?

Kom erachter en ontrafel het mysterie van deze nieuwe, spannende serie. Achterhaal de antwoorden en duik nog dieper in het bizarre verhaal met geweldig bonusmateriaal, waaronder een diepgaande kijk op de hele serie, van de pilot tot de laatste aflevering, en verhalen Van de cast en crew. Beleef elke briljante wending van de complete vernieuwende serie nog eens – onafgebroken – met deze 6 disc collectie.

Met exclusief bonusmateriaal
- Scheppers van het lot – Maak kennis met de characters vanaf de eerste opnames van de pilot, via de spanning van de seizoenspremière naar de uiteindelijke productie van het hele seizoen.
- FlashForward op de set – Een kijkje achter de schermen op de set van FLASH FORWARD:
- Tempting Fate – Maak kennis met The Blue Hand Club
- A Day In The Park – Op locatie in MacArthur Park
- When Nature Calls – De badkamer scene van Courtney Vance
- Emergency Operations – Make-up en special effects in het ziekenhuis
- Dit is Yuko – Maak kennis met Yuko Takeuchi, een van Japans grootste sterren, als ze van Tokyo naar LA reist om Keiko te spelen, het meisje waarop Zack verliefd is in zijn Flash Forward. Ze krijgt een rondleiding door The Walt Disney Studios waar FLASH FORWARD wordt gefilmd en maak kennis met de cast en crew van de serie.
- Een ramp in scène: De effecten van een totale black-out – Neem een kijkje achter de schermen bij het filmen van de pilot en ontdek hoe de meest kenmerkende scene van de serie, de totale chaos op de snelweg, gecreëerd werd. David S. Goyer laat samen met het productieteam zien hoe explosies en een totale ravage worden gecreëerd.
- Interviews uit het mozaiek-collectief
- Tokyo, Japan
- Londen, Engeland
- Cocoa Beach, Florida
- Los Angeles, Californië
- Kangaroe? - Wat is er aan de hand met de kangaroe? Kom erachter in dit humoristische item
- Deleted scenes
- Bloopers

Technische specificaties 6 disc DVD set
Speelduur: ca. 15,5 uur (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78:1 / 16x9
Talen: Dolby Digital 5.1: Frans / Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Kijkwijzer: 12, geweld, angst

Consumentenadviesprijs: € 39,99

 

PRIVATE PRACTICE (6 disc DVD)

Het complete derde seizoen

coverGeniet nogmaals van ieder moment van de succesvolle dramaserie PRIVATE PRACTICE - Het complete derde seizoen – van de Golden Globe®- winnende maker van GREY’S ANATOMY. De uitdagingen waar Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar collega’s bij de Oceanside Wellness Group iedere dag voor staan, hebben ze tot een hechte familie gevormd. Maar grote veranderingen kunnen op de loer liggen.

Een echte sterrencast met Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra McDonald, Tim Daly, Paul Adelstein, KaDee Strickland en Chris Lowell wordt continu op de proef gesteld door de morele en ethische dilemma’s waarmee de unieke medische gevallen uit hun praktijk gepaard gaan. Addison komt achter een groot geheim over haar verleden, terwijl ze nieuwe gevoelens ontwikkelt voor een vriend. Pete probeert Violet te helpen bij de nasleep van haar aanval, terwijl de tienerdochter van Sam en Naomi een levensveranderende boodschap heeft voor haar ouders. Wanneer Charlotte zich bij de praktijk voegt, heeft dit gevolgen voor Coopers privéleven, en Dell worstelt om zijn dochter in zijn eentje op te voeden.
Maar liefst 23 afleveringen met nooit eerder vertoond bonusmateriaal, waaronder bloopers, verwijderde scènes en de persoonlijke favoriete momenten van Kate Walsh. Als je een goede dosis romantiek, drama en hartverwarmende momenten nodig hebt, is PRIVATE PRACTICE de juiste remedie.

Met exclusief bonusmateriaal
- De top 8 van Kate – De 8 mooiste momenten van dit seizoen van Kate Walsh
- Deleted scenes
- Bloopers

Technische specificaties 6 disc set DVD
Speelduur: ca. 16,5 uur (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78:1 / 16x9
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Kijkwijzer: 12, grof taalgebruik, angst

Consumentenadviesprijs: € 39,99

 

UGLY BETTY (5 disc DVD)

Het complete vierde en laatste seizoen

coverJe bent een heel eind gekomen, Betty! Zie hoe het hartverwarmende en hilarische verhaal eindigt voor Emmy® en Golden Globe® Award winnares America Ferrera in het vierde en laatste seizoen van deze hilarische serie. Na jaren van hard werken in de wereld van high fashion krijgt Betty eindelijk wat ze verdient. Kijk hoe het meest geliefde ‘lelijke eendje’ van tv zowel op professioneel als privé vlak opbloeit, maar nooit het unieke karakter kwijtraakt dat haar zo bijzonder maakt. Ontdek ook wat er met al je favoriete gezichten van MODE gebeurt. Maak je UGLY BETTY collectie compleet met het meest inspirerende en verrassende seizoen ooit. Beleef alle 20 afleveringen van het laatste seizoen nog eens – onafgebroken – en geniet van nooit eerder vertoond bonusmateriaal dat alleen op DVD verkrijgbaar is. Een echte must-have voor alle UGLY BETTY fans!

Met exclusief bonusmateriaal
- Deleted Scenes
- Mode after Hours
- Manneke Modellen
- Betty’s Blunders

Technische specificaties 5 disc DVD set
Speelduur: ca. 14 uur (exclusief bonusmateriaal)
Genre: Serie
Beeldformaat: 1.78:1 / 16x9
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Kijkwijzer: 9, grof taalgebruik, angst

Consumentenadviesprijs: € 39,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Ingmar B.  |  04-10-2010

Lost op den duur. Private Practice seizoen 3 en Ugly Betty seizoen 4 komen er echter wat sneller in.(y)
Lees meer >

martini  |  27-09-2010

Lost komt er zeker in. Wel jammer dat er nergens een datum bij staat. (de 6de toch??)
Lees meer >

Coen P.  |  27-09-2010

Lost, mits betaalbaar, komt er zeker in!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina