Loewe introduceert DVD / Harddisk recorder

Opnemen en archiveren met één druk op de knop
Loewe presenteert Viewvision DR+ DVD-recorder met geïntegreerde harde schijf


Loewe breidt met Viewvision DR+ - een DVD-recorder met harde schijf - zijn assortiment verder uit. De Viewvision DR+ neemt TV-uitzendingen op intelligente wijze op. Zo zorgt de 160 GB harde schijf voor een grote opslagcapaciteit. Opnames die langere tijd bewaard dienen te blijven, slaat de Viewvision DR+ op in een interne DVD-recorder. Verder leest een geïntegreerde Audio/Photo CardReader acht verschillende opslagmedia. Daarmee is het ook mogelijk een digitale diashow via het TV-toestel in de beste beeldkwaliteit weer te geven en MP3-bestanden af te spelen. Uiteraard sluit Viewvision DR+ qua materiaal en design perfect aan op het systeemdesign van andere Loewe-producten. Bovendien is de DVD-recorder eenvoudig te bedienen via het beeldscherm van de televisie.

De 160 GB harde schijf vormt een echte meerwaarde. Met slechts één druk op de afstandsbediening is deze gereed voor opname en slaat tot 220 uur van de lopende uitzending op. De Loewe Viewvision DR+ is op deze manier de ideale aanvulling op TV-toestellen zonder geïntegreerde hardeschijfrecorder.

Bovendien kan de Viewvision DR+ eigen DVD’s naar keuze opnemen in de formaten DVD+/-RW en DVD+/-R. Daarmee is een hoge compatibiliteit met andere DVD-spelers gegarandeerd. Via de digitale HDMI-uitgang worden de beeld- en geluidssignalen zonder verlies overgedragen en op het TV-toestel weergegeven.

Ook staat de Viewvision DR+ garant voor het gebruikelijk hoge Loewe-bedieningsgemak want de afstandsbediening bestuurt tegelijkertijd het Loewe TV-toestel. En Digital Link zorgt ervoor dat Viewvision DR+ zelfs bij verdekte opstelling kan worden bediend. Door de extra functie Digital Link Plus verloopt ook het programmeren snel en ongecompliceerd. Met behulp van de elektronische programmagids Electronic Program Guide (EPG) van de Loewe TV’s wordt het televisieprogramma getoond, worden gewenste uitzendingen heel eenvoudig uitgekozen en met de Viewvision DR+ op de harde schijf opgeslagen.

Phoenix Design in Stuttgart heeft de Loewe Viewvision DR+ ontworpen. De DVD-recorder is beschikbaar in de kleuren Platina en Antraciet en is met een consumentenadviesprijs van € 699,- vanaf november 2006 in de vakhandel verkrijgbaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Andre van Helvoort  |  18-09-2006

Ik dacht dat hier alleen producten werden laten zien die iets nieuws in zich zouden hebben. Sorry.
Lees meer >

Eric van Ballegoie  |  18-09-2006

Niemand claimt dat dit een revolutionair apparaat is ;). Het is gewoon een aankondiging van een nieuw product.
Lees meer >

Andre van Helvoort  |  18-09-2006

Een leuk apparaarje, maar toch vraag ik me af wat er nu echt zo speciaal aan is. dit hebben de andere DVD/HDD-recorders toch ook allemaal?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina