Loewe Individual ‘Limited Edition Swarovski’

Loewe Individual ‘Limited Edition Swarovski’
Het persoonlijke televisietoestel met Swarovski-kristallen


Bijzonder individueel presenteert het televisietoestel ‘Loewe Individual’ zich in een gelimiteerde editie met ruim 5.600 Swarovski-kristallen. Deze exclusieve Loewe tv-toestellen, CRYSTALLIZEDTM WITH SWAROVSKI®, hebben een 80 centimeter beeldschermdiagonaal en zijn vanaf mei 2006 te verkrijgen. De behuizing is uitgevoerd in Hoogglans Cream of Hoogglans Zwart. Het inlegwerk is aangepast op deze frontkleuren: respectievelijk ‘Light Crystal’ en ‘Dark Crystal’. Er worden slechts 1.000 exemplaren van elke uitvoering geproduceerd voor de hele wereld. Om de exclusiviteit van deze toestellen te benadrukken, ontvangt iedere koper een Loewe Individual ‘Limited Edition Swarovski’-certificaat van echtheid.

Technisch biedt de ‘Limited Edition Swarovski’ alle highlights van de Individual Selection-tv’s: het beste beeld, het beste geluid, een eenvoudige bediening en geïntegreerde hardeschijfrecorder. Het toestel is op alle analoge en digitale ontvangstmogelijkheden voorbereid en dus gegarandeerd klaar voor de toekomst. Bovendien is het toestel HD-ready en daarmee uitgerust om straks televisiesignalen in hoge resolutie te ontvangen.

Hoge resolutie en toekomstgericht

Door het hoge-resolutie-LCD-panel (1366x768 pixels) – in combinatie met het nieuwe Loewe Digital+ Platform – zorgt de Individual voor het allerhoogste kijkgenot met briljant beeld in het 16:9-bioscoopformaat. Bovendien zorgt het door Loewe ontwikkelde CRX®-Sound-systeem voor een uitstekende geluidsbeleving. En doordat de Individual 32 Selection een teletekstgeheugen van maar liefst 3.500 pagina’s heeft, werkt Teletekst ongekend snel. Als kers op de taart wordt de Individual Limited Edition Swarovski geleverd met een geïntegreerde hardeschijfrecorder (DR+) van 80 Gb, waarmee u tot maar liefst 100 uur kunt opnemen. De digitale hardeschijfrecorder neemt continu het actuele televisieprogramma op, of voorgeprogrammeerd of tijdens een lopende uitzending.

Loewe Image+: het beste beeld

De beeldverbeteringstechnologie Loewe Image+, die speciaal voor platte beeldschermen is ontwikkeld, staat bij de Individual 32 Selection garant voor het beste beeld uit analoge en digitale signalen. Onafhankelijk van de inkomende bron wordt het beeldsignaal qua contrast, scherpte en kleur aangepast. Een ander, duidelijk concurrentievoordeel: Loewe Image+ is nu al geschikt voor het toekomstige overdrachtsprotocol HDTV.

Digitale televisie reeds geïntegreerd
Loewe heeft binnen de branche het grootste en aantrekkelijkste assortiment tv-toestellen met geïntegreerde ontvanger voor digitale televisie (DVB), en heeft een duidelijke voorsprong ten opzichte van de concurrentie opgebouwd. Ook bij Loewe Individual zijn de digitale terrestrische televisie (DVB-T) en de digitale ontvangst via de kabel (DVB-C) al in de toestellen geïntegreerd. Een uitbreiding met een digitale satelliettuner (DVB-S) is probleemloos mogelijk. Desgewenst kan de Individual 32 Selection achteraf nog met een Common Interface voor de ontvangst van pay-tv worden uitgerust.

Unieke opstellingsmogelijkheden
De Loewe Individual is door de fascinerende opstellingsmogelijkheden een blikvanger in elke ruimte. De Individual Limited Edition Swarovksi wordt standaard geleverd met een tafelvoet die motorisch draaibaar is, maar er zijn ook diverse andere opstellingsmogelijkheden. Het functionele scherm van geborsteld aluminium maakt van het LCD-toestel een deel van een beeldhouwwerk. Ook de plaatsing op een floorstand of paravent behoort tot de mogelijkheden. Kabels verdwijnen bij alle opstellingsmogelijkheden elegant in de voorgefabriceerde kabelgoot.

Recente artikelen

Laatste reacties

hstadman  |  23-04-2006

loewe en swarovki kennende gaat dat een zeer dure tv worden!vooral die svarovki kristallen kosten al een aardige duit, laat staan de tv opzich. :wink:
Lees meer >

Alexander D  |  22-04-2006

Deze versie slaat natuurlijk volkomen nergens op maar verder is dat Individual programma best leuk. Loewe geeft tenminste wat alternatieven om je tv een pers...
Lees meer >

Reinbo  |  22-04-2006

Leuk als je geen smaak hebt en je vrouw onder de botox zit... :evil:
Lees meer >

BassFace  |  22-04-2006

Loewe is natuurlijk het beste van het beste, maar een tv met kristallen op is voor mensen die niet weten waar ze met hun geld heen moeten.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina