Lion King actie: bestel de dubbel-DVD voor 14 Euro!

Unieke Lion King actie, bestel de Dubbel-DVD voor slechts 14 Euro!

15 oktober aanstaande is het eindelijk zover: Dan zal Disney \'The Lion King\' uitbrengen op DVD. Walt Disney’s wereldwijd meest succesvolle animatiefilm ooit, de film met de meest geliefde personages aller tijden en bekroond met maar liefst twee Academy Awards, zal bovendien niet zomaar op DVD verschijnen, maar als 2-Disc Special Edition DVD!

De speciale 2-Disc uitvoering presenteert het tijdloze verhaal van moed, trouw en hoop: met 2 versies van de film, hele nieuwe animaties die speciaal voor deze DVD gemaakt zijn, een virtuele safari in 5.1 surround sound, reizen die je meenemen achter de schermen, en nog veel meer. Je zult zien, voelen en horen waarom ‘The Lion King’ het hart van jong en oud blijft veroveren en het hele gezin blijft vermaken.
Deze speciale 2-disc uitvoering van de Lion King bevat vele extra’s en voordelen:

  • Disney’s nieuwste geluidstechnologie (DEHT – Disney Enhanced HomeTheatre - Mix) brengt de bioscoop in uw huiskamer
  • geoptimaliseerd beeld van de hoogste digitale kwaliteit
  • exclusieve bonusfragmenten
  • vele extra’s waaronder ‘belevingsonderdelen’ en games die de film tot een belevenis maken
  • feiten over ‘The Lion King’ en achtergrondinformatie
  • meerdere talen op één DVD

Nu kan je de DVD natuurlijk vanaf 15 oktober in de winkel kopen, maar speciaal voor Disney liefhebbers heeft Buena Vista Nederland een unieke actie opgezet: In samenwerking met MovieGuide.nl bieden we je als echte DVD-liefhebber de unieke kans om de speciale uitvoering van Disney\'s bekroonde "The Lion King" op DVD nu al online te bestellen met een aantrekkelijke korting.

Voor slechts €14 (excl. bezorgkosten) wordt de DVD uiterlijk woensdagochtend 15 oktober bij jou thuisbezorgd. Daar moet je wel wat voor doen!

We vragen je om dit waanzinnige en unieke aanbod “door te fluisteren” aan 3 andere liefhebbers, zodat alleen de echte DVD-fans de Lion King DVD als eersten in huis hebben.

Maar......let op: minstens 1 van jouw 3 vrienden moet dit bericht ook weer “doorfluisteren” aan 3 andere DVD-liefhebbers. Alleen dan en pas als dat gebeurt, krijg jij automatisch een online bestelformulier toegemaild, zodat je gebruik kunt maken van deze actie. Zorg er dus voor dat jouw vrienden ook meedoen aan deze “doorfluister-actie”! Let op: deze éénmalige actie loopt tot 8 oktober 2003, dit is tot precies 1 week voor de officiële releasedatum.

Klik hier om deze actie door te fluisteren aan 3 bevriende DVD-liefhebbers!
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Mark Knoop  |  18-10-2003

In die actie stond dat je hem uiterlijk woensdagochtend (15 oktober) binnen kreeg
Lees meer >

Martin Zuidervliet  |  16-10-2003

Wat een suffe aktie was dit trouwens. Zeker gezien het feit dat je de DVD nu tussen 15 en 19 euro in de winkel kan kopen en dat zonder 4 euro verzendkosten (wat...
Lees meer >

Olaf van der Kroon  |  15-10-2003

Ik ook vandaag PAS :evil: :evil: :evil: Wat nou een week voor de release :evil: :evil: Ik geef toe dat het laat is, maar hoe kom je erbij dat de DVD een w...
Lees meer >

Nathan Strik  |  14-10-2003

Ik ook vandaag PAS :evil: :evil: :evil: Wat nou een week voor de release :evil: :evil: Ik geef toe dat het laat is, maar hoe kom je erbij dat de DVD een w...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina