Limited Edition Terminator 3 DVD morgen te koop

Terminator look-a-likes in Amsterdam!
Oproep voor stunt bij release van special edition DVD

Donderdagochtend 27 november kunnen enthousiaste Terminator-fans zich om 08.00 uur melden bij de Media Markt Arena in Amsterdam.

Wie gekleed gaat in de basis Terminator outfit: zwarte leren jas en donkere zonnebril én tot 1 van de eerste tweehonderdenvijftig bezoekers behoort, krijgt donderdagochtend de unieke gelegenheid om de zeer exclusieve en gelimiteerde uitgave van de Rise of the machines-DVD aan te schaffen. Van deze dubbel disc dvd zijn er maar 250 ter wereld gemaakt. Elk exemplaar is genummerd en dus uniek!

Media Markt Arena opent speciaal voor deze actie eerder haar deuren. Vanaf acht uur ’s ochtends zullen zij bovendien de eerste winkel in Nederland zijn die de nieuwe T3-dvd verkoopt.

De Terminator 3 film is de laatste ooit van Arnold Schwarzenegger. Door zijn nieuwe politieke carrière en het gouverneurschap van Californie heeft hij besloten om na het maken van de derde Terminator-film (de rol die hem wereldwijd bekend maakte) te stoppen met acteren. In de verkiezingsstrijd om het gouverneurschap kreeg Schwarzenegger ook al snel de ‘geuzennaam’ the Governator.

UPDATE:

Columbia heeft ons inmiddels de covers van zowel de normale als ook de Limited Terminatrix Edition toegestuurd. Hieronder zie je beide versies:

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard B.  |  30-10-2005

Variant covers wordt ik echt ziek van. Da's volgens mij ook compleet de bedoeling van de uitgevers van dat soort dvd's. :lol:
Lees meer >

Rogier Burghout  |  29-10-2005

En waarom altijd "daar boven in Nederland". Ik woon helemaal in het zuiden, ga dus echt niet voor zo`n "LE" helemaal naar fokking Amsterdam rijden :twisted: ...
Lees meer >

TheGodfather  |  29-10-2005

En waarom altijd "daar boven in Nederland". Ik woon helemaal in het zuiden, ga dus echt niet voor zo`n "LE" helemaal naar fokking Amsterdam rijden :twisted:
Lees meer >

Cor H.  |  29-10-2005

Variant covers wordt ik echt ziek van. Komt trouwens weer een beetje terug in de comic wereld. Bijv. Frank Miller's Allstar Batman & Robin series.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina