Lime-Lights: Will & Grace – seizoen 4 op DVD

LIME-LIGHTS PICTURES PRESENTEERT

Will & Grace – seizoen 4

9 maart op DVD (4 DVDbox)

Wie kent ze niet? Will & Grace, het ideale stel dat als amoureus stel toch niet bij elkaar past. Want zij is hetero en hij is homo. En beiden zijn op zoek naar de perfecte liefde!

Lime Lights Pictures brengt op 9 maart het hele 4e seizoen (27 afleveringen) van enorm populaire TV-serie uit in een 4 DVDbox. Bonusmateriaal waaronder nooit eerder vertoonde beelden maakt de box compleet.

Beleef de hilarische avonturen van Will (Eric McCormack) en Grace (Debra Messing). Will is een succesvolle advocaat in Manhattan, die net een relatie achter de rug heeft. Grace is een knappe binnenhuisarchitecte. Ze delen al drie jaar een appartement in New York en hun vrienden, maar ze hebben geen relatie.

De excentrieke en steenrijke assistente van Grace, Karen Walker (Megan Mullally), drijft haar vaak tot het uiterste. En Jack Mc Farland (Sean Hayes), een vriend van Will, zorgt altijd wel voor leven in de brouwerij.

Naar de populaire comedy Will & Grace, die (inmiddels) dagelijks wordt uitgezonden op Net 5, kijken maar liefst 500.000 kijkers. De show is ook wereldwijd een enorm succes. De serie werd al genomineerd voor 49 Emmy Awards, 24 Golden Globes en 6 People’s Choice Awards. Naast 12 Emmy Awards, won Will & Grace de prijs voor “Outstanding Comedy Series” in het jaar 2000. In 2002 en 2003 ontving de serie meer Emmy-nominaties dan welke andere comedyserie ook. Ook in 2004 en 2005 werd de serie weer bekroond met talloze awards.

In het 4e seizoen zijn er ook verschillende bijzondere gastrollen van ondermeer Michael Douglas, Sandra Bernhard en Woody Harrelson.

Technische gegevens:
Totale speelduur: ca. 640 minuten
Genre: komedie
Beeldformaat: 4:3 Fullscreen
Engels gesproken (Nederlands ondertiteld)
Geluid: dolby 2.0
Extra features: nooit eerder vertoonde beelden en 11 thema features.

Consumentenadviesprijs: 29,95 euro

Recente artikelen

Laatste reacties

René Groen  |  24-01-2006

Can't wait, snel weer halen en binnen recordtempo kijken :)
Lees meer >

elsterno  |  24-01-2006

Wil de serie zeker hebben. Jammer alleen dat ik nu seizoen 1 heb in drie keepcases terwijl er nu mooie digipacks zijn. Maar ik wil de serie zeker hebben. Erg ve...
Lees meer >

René Veentjer  |  24-01-2006

Ik heb het derde seizoen al en tijdje in huis liggen, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om die te bekjken, maar dit seizoen komt zeker in mijn collectie.
Lees meer >

Thijssie  |  24-01-2006

Erg leuke serie. Deze ga ik zeker aanschaffen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina