LIFE OF PI is vanaf 29 april verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D

Beleef de ultieme ‘Journey of a Lifetime’

LIFE OF PI

Een inspirerend, episch verhaal dat je betovert en meeneemt op een ongelooflijke reis. Vanaf 29 april verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-ray 3D.

coversBeleef het bijzondere levensverhaal van de Indiase jongen Pi in dit visuele meesterwerk van Oscar® winnaar Ang Lee. Een ontroerend avontuur vol hoop, geloof en overlevingskracht, met spectaculaire 3D special effects die je leven totaal zullen veranderen. Life of Pi is gebaseerd op de best-selling novel van de Canadese schrijver Yann Martel die hiervoor de MAN Booker Prize won.

De magie van het verhaal
We horen het wonderlijke verhaal uit de mond van de inmiddels volwassen Pi, waarbij hij de toeschouwer meeneemt op zijn reis die hem en zijn kijk op het leven hebben gevormd. Na een schipbreuk belandt de jonge Pi op een reddingsboot met de gevaarlijke Bengaalse tijger Richard Parker. Samen moeten ze zien te overleven en worden ze geconfronteerd met zowel de schoonheid, als de wreedheid van de natuur. De magie van het vertellen van een verhaal, het geloven en de waarheid vormen de betoverende rode draad in Life of Pi.

Journey of a Lifetime
coversIn alle opzichten is ‘Journey of a lifetime’van toepassing op Life of Pi. Voor de jonge Pi die een reis maakte die zijn leven compleet veranderde, voor hoofdrolspeler Suraj Sharma die voor de film leerde zwemmen en voor Ang Lee en het intensieve productieproces, die het boek tot leven bracht. Ook voor de toeschouwer is de film een ware ‘Journey of a lifetime’, die menigeen stof tot nadenken geeft.

Een ongekend 3D spektakel
Life of Pi leek voor velen een onverfilmbaar verhaal. Ang Lee durfde het aan en deed dit met verve. Niet in de laatste plaats vanwege de spectaculaire special effects die het verhaal naar een hoger niveau tillen; de levensechte Bengaalse CGI tijger Richard Parker, luchten die emoties lijken uit te drukken en een zee die ‘s nachts op magische wijze tot leven komt. De extra’s op de Blu-ray (3D) versie van Life op Pi geven een mooi beeld van hoe de special effects tot stand zijn gekomen en zijn een must see voor alle filmliefhebbers!

DVD
Genre:   Avontuur/ drama
Leeftijd:   12
Lengte:   118 min
Audio:   Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Dolby Digital 5.1
Aspect ratio:   16:9 1.85:1
Extra's:   Een opmerkelijke visie
Ondertiteling:   Nederlands, Frans, Engels
Adviesprijs:   €21.95

Blu-ray
Genre:   Avontuur/ drama
Leeftijd:   12
Lengte:   122 min
Audio:   Engels DTS HD MA 7.1, Frans, Nederlands, Vlaams 5.1 DTS
Aspect ratio:   16:9 1.85:1
Extra's:
  • De epische reis van een filmmaker
  • Een opmerkelijke visie
  • Tijger, tijger vlammenvuur
  • Galerij
  • Storyboards
Ondertiteling:   Nederlands, Frans, Engels
Adviesprijs:   €29.95

Blu-ray 3D
Genre:   Avontuur/ drama
Leeftijd:   12
Lengte:   122 min
Audio: Engels DTS HD MA 7.1, Frans, Nederlands, Vlaams 5.1 DTS
Aspect ratio: 16:9 1.85:1
Extra's:  
  • Verwijderde scènes in 3D
  • VFX Progression
  • De epische reis van een filmmaker
  • Een opmerkelijke visie
  • Tijger, tijger vlammenvuur
  • Galerij
  • Storyboards
Ondertiteling:   Nederlands, Frans, Engels
Adviesprijs:   €39.95

20th Century Fox

Recente artikelen

Laatste reacties

jp5  |  30-04-2013

Dank allen!
Lees meer >

peptalk  |  30-04-2013

Eigenlijk heb je ook best een High Speed Hdmi kabel nodig..; Dus eigenlijk 4 dingen Kan weer teruggebracht worden naar 3 dingen als je een brilloze 3D TV van Sh...
Lees meer >

Frank  |  30-04-2013

Hij is ook niet als 2D afspeelbaar in een reguliere Bluray speler? Bij de 3D Blu-ray zit ook de 2D Blu-ray, maar de 3D disc is ook af ge spelen op een 2D-speler...
Lees meer >

WaymannDirector  |  30-04-2013

Je hebt een Blu-ray speler nodig die 3D kan afspelen, een televisie die 3D kan afspelen en een 3D-bril. Eigenlijk heb je ook best een High Speed Hdmi kabel n...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina