LG -HB965TZ: Stijlvol LG INFINIA Blu-ray home theater-systeem

Stijlvol LG INFINIA Blu-ray home theater-systeem voor multimediaervaring van topniveau

 

LG HB965TZ combineert 5.1-geluid met mogelijkheid draadloos foto’s, muziek en films af te spelen via internet of via de thuis-pc met DLNA

LG Electronics biedt met het INFINIA HB965TZ Home Theater System een multimediaervaring van topniveau. De Blu-ray-speler met WiFi- en DLNA-multimediatechnologie biedt draadloos toegang tot digitale bestanden op het internet en de thuis-pc. Zo zijn films, muziekbestanden en foto’s vanaf de thuis-pc direct af te spelen op elke televisie. Dit Blu-ray-audiosysteem geeft verder een perfect 5.1-surroundgeluid vanuit slanke speakers op standaarden, die ook aan de muur te bevestigen zijn. De LG HB965TZ past qua design perfect bij de nieuwe INFINIA-lijn van LG-televisies. LG levert overigens ook een 2.1-versie van dit home theater-systeem (de LG HB965DF). Deze omvat de Blu-ray-speler, een subwoofer en twee speakers.

Gebruikers hebben met de LG HB965TZ via NetCast Entertainment Access toegang tot internetdiensten en kunnen Picasa-fotoalbums, YouTube-filmpjes en de actuele AccuWeather-weersverwachting op de televisie bekijken. Echte filmliefhebbers hebben via BD-Live 2.0 en Bonus View toegang tot extra filmgerelateerde functies op de Blu-ray-disc via internet. Daarnaast biedt het systeem via DLNA (Digital Living Network Alliance) draadloos toegang tot de complete digitale thuisbibliotheek. Hiermee is het mogelijk om bestanden van de pc, mobiele telefoon of externe harddisk draadloos af te spelen op de televisie. DLNA is een standaard voor het uitwisselen van bestanden als foto’s, video’s en films. Dankzij de USB 2.0-aansluiting sluiten gebruikers een externe USB-stick of -harddisk direct aan op de speler. Alle populaire bestandsformaten zijn hierdoor af te spelen, inclusief DivX- en MKV-films in HD-kwaliteit.



De LG HB965TZ heeft vier slanke speakers en een subwoofer, die een vermogen van 1.100 Watt leveren. De front- en surroundspeakers hebben een dikte van slechts 2,9 centimeter, even dun als de LG INFINIA-televisies. Hierdoor past dit systeem perfect bij de nieuwe televisielijn van LG. De speakers zijn onopvallend te plaatsen in elke ruimte op hun meegeleverde standaards of te bevestigen aan de muur. Toch leveren de speakers dankzij de geavanceerde geluidstechnologie van LG een perfecte luisterervaring, zelfs in grotere ruimtes. Dit komt mede doordat de internationale geluidsgoeroe Mr. Mark Levinson tekende voor de afstelling van de LG HB965TZ. Het resultaat is een kristalheldere geluidsweergave.

LG heeft er alles aan gedaan om geluid op zijn best weer te geven. Met de LG Sound Gallery is de geluidsweergave met behulp van zeven equalizerinstellingen af te stellen. Via een HDMI-kabel is het systeem eenvoudig aan te sluiten op elke HDTV. Ook zijn via de twee HDMI-ingangen gameconsoles en mobiele apparaten te koppelen aan het systeem. Hierdoor loopt er vanaf de Blu-ray-speler slechts één kabel naar de televisie.

“Een multimediaervaring van topniveau: dat had LG voor ogen met de HB965TZ”, zegt Rudirick de Jong, Marketing Specialist Home Entertainment bij LG Electronics Benelux. “Dat is zeker gelukt dankzij de draadloze toegangsmogelijkheden tot internet en bestanden op de pc. Tel daar het heldere geluid van de 5.1- en 2.1-surroundsound bij op, en dit systeem vormt een perfecte aanvulling op elke woonkamer.”
Specificaties

  • 5.1-kanaals / 1.100 Watt
  • 2.1-kanaals / 560 Watt
  • BD-Live 2.0 en Bonus View
  • Blu-ray-discs afspelen in 1080p Full HD
  • Via NetCast toegang tot onder andere AccuWeather, YouTube en Picasa
  • LG Sound Gallery
  • 2 x HDMI-input / 1 x HDMI-output
  • WiFi 802.11 B/G/N
  • DLNA voor toegang tot alle foto’s, video’s en muziek in uw mediabibliotheek
  • Direct iPod- / iPhone-dock en opladen
  • Uitgebreide Movie Playback (DiVX en MKV in HD-kwaliteit)
  • External HDD Playback (FAT32, NTFS)

De LG HB965TZ is vanaf april 2010 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina