LG BD390 Blu-ray-Multimediaspeler - nu verkrijgbaar

LG BD 390

LG BD390 Blu-ray-Multimediaspeler zorgt voor nieuwe dimensie in home entertainment

Uitbreiding online mogelijkheden biedt gebruikers ongekend veel opties

LG Electronics (LG) combineert zijn slimme technologie en stijlvolle design en verrijkt bovendien online mogelijkheden in de BD390.

De nieuwste Blu-ray-Multimediaspeler van LG. De BD390 biedt nieuwe manieren voor gebruikers om hun favoriete online films op grote HD-schermen te bekijken. Ze hoeven dit nu niet meer op relatief kleine schermen van computers of laptops, of op draagbare tv-monitors te doen. De multimediaopties zorgen ervoor dat de BD390 het middelpunt wordt van je draadloze thuisnetwerk.

LG%20BD390%20(1)


Online mogelijkheden

De BD390 heeft uitgebreide online mogelijkheden. De Blu-ray-speler kan online content, zoals YouTube-filmpjes, streamen. Hiermee biedt het apparaat toegang tot een immense entertainmentcollectie die veel verder reikt dan alleen het afspelen van dvd’s. Met het interactieve BD Live, dat gebaseerd is op de nieuwste Blu-ray 2.0-technologie, kunnen gebruikers via internet genieten van games, muziek en filmtrailers in hun eigen huiskamer. Met de ingebouwde geheugencapaciteit van 1 GB slaan gebruikers eenvoudig online video’s op en kunnen ze er op een later tijdstip naar kijken.

 

De LG BD390 heeft ook een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Het apparaat geeft dvd’s standaard weer in HD-kwaliteit. Dolby True HD, DTS-HD en 7.1 analoge output zorgen voor een onovertroffen geluidservaring: het geluidsniveau is identiek aan de originele studiokwaliteit.


Wensen van de consument

De functionaliteit van de BD390 kwam tot stand na zorgvuldig luisteren naar wensen van de consument. De Express Reaction Mode zorgt voor uiterst snel opstarten en laden – gebruikers kunnen direct na het aanzetten van het apparaat een disc invoeren. Een disc is achttien seconden na het aanzetten van de speler vanuit de zuinige slaapstand klaar om af te spelen. De slaapmodus verbruikt minder dan 1 watt stroom.

 

DLNA (Digital Living Network Alliance) is een systeem waarbij meerdere apparaten op een netwerk zijn aangesloten en zowel binnenshuis als buitenshuis met elkaar communiceren. Aansluiten op dit netwerk kan eenvoudig met een draadloos LAN. De SIMPLINK-verbinding van LG zorgt er bovendien voor dat gebruikers alle LG-home entertainment-apparatuur in huis kunnen bedienen met één afstandsbediening.


De veelzijdige BD390 speelt een breed scala van mediaformaten af. Hiertoe behoren MPEG4-video, JPEG, MP3 en WMA; daarnaast speelt deze speler ook DivX HD- en MKV-bestanden af. Deze bestandstypen zijn af te lezen van cd’s, dvd’s en Blu-ray-discs, maar ook van een USB-stick of externe harde schijf. Welke video’s gebruikers ook bekijken, de BD390 geeft alles weer in perfecte kwaliteit.

 

“De LG BD390 biedt toegang tot een brede verscheidenheid van online media, direct in elke huiskamer”, zegt Rudirick de Jong, Marketing Specialist bij LG Electronics. “De draadloze netwerkopties van de BD390 bieden een grote toegevoegde waarde voor de gebruiker, precies wat de consument wil en nodig heeft. LG luistert constant naar de consument en we vertalen deze wensen door in onze producten.”

 

De LG BD390 Blu-ray-Multimediaspeler is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland voor een  consumentenadviesprijs van 299 euro incl. btw. Voor meer informatie: www.lge.com.

 

Specificaties:

  • ·         Afspelen Blu-ray discs in 1080p Full HD-kwaliteit
  • ·         BD Live (BD-ROM profile 2, 1 GB intern geheugen)
  • ·         Afspelen online content (YouTube)
  • ·         Dolby True HD, DTS-HD MA
  • ·         7.1 analoge output
  • ·         Snel opstarten en laden / Instant Tray Open
  • ·         Eenvoudig content delen (DLNA)
  • ·         Eenvoudige netwerkverbinding (Wireless LAN)
  • ·         SIMPLINK (HDMI-CEC, versie 1.3)
  • ·         Afspelen Blu-ray Disc Live (BD) / dvd / cd
  • ·         USB 2.0 (speelt DivX HD, MKV, JPEG en mp3 af)
  • ·         Speelt bestanden op externe harde schijf af

 

 

 

Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) is een van ’s werelds grootste producenten en een technologische vernieuwer van consumentenelektronica, mobiele-communicatiemiddelen en huishoudelijke apparatuur. Met 115 productielocaties en 82 dochterondernemingen biedt het bedrijf werk aan meer dan 84.000 mensen wereldwijd. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Business Solutions. De geconsolideerde omzet over 2008 bedroeg ruim 44,7 miljard dollar. LG is wereldwijd de toonaangevende producent van flatscreen-tv’s, audio- en videoapparatuur, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. Het bedrijf is Global Partner of Formula 1™ en Technology Partner of Formula 1™. Dankzij deze hoogwaardige samenwerking heeft LG de exclusieve vermeldings- en marketingrechten als officiële consumentenelektronica-, mobiele-telefonie- en dataverwerkingspartner van dit wereldwijde sportevenement. Voor meer informatie: www.lge.com.

 

Over LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment is een vooraanstaande wereldwijde speler op het gebied van flatscreens, audiospelers en videoproducten. De productgebieden van deze divisie van LG omvatten onder andere lcd- en plasmatelevisies, home theater-systemen, Blu-ray spelers, audiocomponenten, videospelers en plasmadisplays. LG richt zich op de ontwikkeling van apparatuur met een brede functionaliteit, maar streeft ook naar een stijlvol design en het verleggen van technologische grenzen. Zo biedt het bedrijf een nog betere home entertainment-ervaring.

Recente artikelen

Laatste reacties

Sandor Weltje  |  26-09-2009

Een belangrijkere vraag lijkt mij of deze blu-ray speler regiovrij gemaakt kan worden. Ik weet dat bij sommige het kan, maar kan het bij deze ook?
Lees meer >

Jobe  |  22-09-2009

Diezelfde vraag heb ik eigenlijk ook. Game al een paar jaar niet meer, maar deze week heeft de MM landelijk de PS3 slim in de aanbieding voor 277 euro. De LG vi...
Lees meer >

Tuvok  |  21-09-2009

Ligt het nu aan mij, of blijven die krengen zo vreselijk duur. Je koopt voor die 299 euro ook al een PS3 Slim die dit ook allemaal kan en nog zoveel meer (inclu...
Lees meer >

The Gr8oNe  |  20-09-2009

Heb veel getwijfeld om deze wel of niet te kopen, kwa opties en andere extra's een top speler en de reviews in het algemeen zijn ook erg goed, maar LG spreekt m...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina