LES BIEN AIMES - met Catherine Deneuve en Chiara Mastroianni - vanaf 28 feb op DVD

Lumiere

 


Lumière Home Entertainment presenteert op DVD:

 

Tumultueuze liefdesverhalen op unieke, romantische en muzikale wijze in beeld gebracht door regisseur Christophe Honoré

Les Bien-Aimés(De geliefden)

Met Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Ludivine Sagnier, Louis Garrel, Milos Forman, Paul Schneider, Michel Delpech, Rasha Bukvic.

Vanaf 28 februari verkrijgbaar op DVD

Op unieke, romantische en muzikale wijze vertelt Les Bien-Aimés de tumultueuze liefdesverhalen van moeder (Catherine Deneuve) en dochter (Chiara Mastroianni) ; via Parijs en Praag in de jaren ’60, Londen in de jaren ’90, via 11 september naar het Parijs van 2011. Maar liefde kan licht én pijnlijk, verrukkelijk én bitter zijn. De film is geregisseerd door Christophe Honoré, een van de meest talentvolle en originele jonge Franse filmmakers van het moment. Hij schreef tevens het scenario.

cover

Synopsis
In de jaren zestig besluit de jonge Madeleine (Ludivine Sagnier) haar man Jaromil (Rasha Bukvic) achterna te gaan naar Praag. De komst van Russische tanks in de stad zorgt er echter voor dat ze van elkaar gescheiden raken en Madeleine naar Frankrijk terugkeert. Dertig jaar later wordt Vera (Chiara Mastroianni), de dochter van Madeleine en Jaromil, in Londen verliefd op een Amerikaan die haar gevoelens niet volledig kan beantwoorden. Zowel moeder (Catherine Deneuve) als dochter blijven worstelen met hun ware gevoelens en kunnen de verleidingen van het leven nauwelijks weerstaan.

screenshots

Technische gegevens
Frankrijk/UK/Tsjechië 2011
Beeld: 16/9 - 2,35
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 138 minuten
Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina