Kristel Zweers "Programma" nu op DVD!

CNR Entertainment


PROGRAMMA ‘ONSCHULDIG’ VAN KRISTEL ZWEERS NU OP DVD!

Onschuldig is de titel van de tweede solo-voorstelling waarmee cabaretière Kristel Zweers langs Nederlandse theaters toerde (2007-2008). Onschuldig is een voorstelling over vrouwen die hun onschuld verliezen maar daar sterker uitkomen; over vrouwen met gebrek aan zelfvertrouwen, over relaties en seks. CNR Entertainment heeft op 4 december 2009 Onschuldig op DVD uitgebracht. Nu kan men ook thuis genieten van deze talentvolle cabaretière.

cover

Haar vriend heeft zich laten verleiden door een ‘sletje’ dat tegen hem aan stond te schurken. Kristel Zweers is hier onzeker door geworden en besluit te gaan paaldansen. Zo begint de cabaretière haar solovoorstelling Onschuldig. Met alleen een paal, een beeldscherm, een grote fauteuil en een klein tafeltje is het decor mager, maar meer heeft de cabaretière niet nodig. Haar sterke persoonlijkheid alleen al is genoeg om het podium te vullen. En om te boeien. 

Met Onschuldig zet Kristel op haar eigen manier de aanval door. Aan haar programma stelt ze dezelfde eisen als aan een ideale avond uit; goede gesprekken, veel lachen en een gezonde dosis seks. Voor gevoelige liedjes, perfecte imitaties en herkenbare typetjes ben je bij Kristel aan het verkeerde adres. Al vindt ze het geweldige ingrediënten voor een avondvullend programma, ze kan het niet. En dus doet Kristel gewoon waar ze goed in is; ze vertaald haar irritaties en verbazing in een vlijmscherpe conference.
 
Kristel Zweers voelt zich 'vrij' op het podium. Comedy-liefhebbers kennen haar van Girls Night Out en de Comedy Explosion. Ze schitterde ook in de Lucky Strike Comedy Tour, waar ze in 2001 de tweede plaats haalde. Wie zoals Kristel Zweers geen cabaretfestival wint, moet vaak een flinke omweg maken om in de theaters voet aan de grond te krijgen. Voor veel aspirant-cabaretiers is het niet halen van een festivalfinale ook meteen het eindstation, maar niet voor haar. Op dit moment toert Kristel Zweers met haar derde solovoorstelling Rauw langs de Nederlands theaters. Afgelopen oktober ging dit nieuwe programma in première en de reacties zijn lovend.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina