Kijken in de Ziel: Psychiaters over hun vak en over zichzelf - vanaf 1 maart op DVD.

B-Motion


B-Motion presenteert:


KIJKEN IN DE ZIEL


Psychiaters over hun vak en over zichzelf

Een serie van Coen Verbraak

Met medewerking van de toppsychiaters René Kahn, Rudi van den Hoofdakker (Rutger Kopland), Louis Tas, Christa Widlund (Anna Enquist), Jules Tielens, Liesbeth Vleugel, Witte Hoogendijk, Jan Swinkels, Nelleke Nicolai, Frank van Ree, Bram Bakker en Roos van der Mast.

Verkrijgbaar vanaf 1 maart 2010 op 2 disc DVD (3.5 uur)

Met prachtige kijk- en waarderingscijfers was de door de RVU op televisie uitgezonden serie KIJKEN IN DE ZIEL, Psychiaters over hun vak en over zichzelf een enorm succes. In de serie portretteert televisiedocumentairemaker en gerenommeerd interviewer Coen Verbraak de toppsychiaters René Kahn, Rudi van den Hoofdakker (Rutger Kopland), Louis Tas, Christa Widlund (Anna Enquist), Jules Tielens, Liesbeth Vleugel, Witte Hoogendijk, Jan Swinkels, Nelleke Nicolai, Frank van Ree, Bram Bakker en Roos van der Mast. Het levert fascinerende en opvallend openhartige gesprekken op. Het gaat niet alleen over hun vak, maar nadrukkelijk ook over henzelf.

cover

Psychiaters zijn de speleologen van de menselijke geest. Ze kennen de weg in de krochten van de ziel, in het gangenstelsel van onze diepste verlangens, angsten en emoties. Dat denken we tenminste. Maar is het waar? Wat zijn emoties eigenlijk? Hoe ontstaat een depressie? En wat nu als ze zelf door het bestaan op de proef gesteld worden? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang, of dooft hun toorts en tasten ze net als ieder ander machteloos in het duister? Disc 1: In therapie – Emoties - Kinderjaren Disc 2: Pillen of praten? – Depressie - De psychiater

Vanaf 1 maart is KIJKEN IN DE ZIEL, Psychiaters over hun vak en over zichzelf overal als 2 disc DVD verkrijgbaar. Een fascinerende en bijzondere kijkervaring van 3.5 uur.

Coen Verbraak (Amsterdam, 1965) wordt beschouwd als een van de meest spraakmakende interviewers van Nederland. Zijn interviews voor Vrij Nederland en de Volkskrant worden gerekend tot het beste wat de geschreven journalistiek te bieden heeft. Hij won de Luis voor het Beste Interview van 2007. Daarnaast is hij een succesvol televisiedocumentairemaker die films maakte over onder anderen Guus Hiddink, Jan Wolkers, Theo Koomen, Freek de Jonge, Toon Hermans en Boudewijn Büch.

Nu weet ik het zeker: dit behoort tot het mooiste en beste dat ik dit jaar op televisie voorbij zag komen. Meesterlijk.” - Jean Pierre Geelen in de Volkskrant.
Samenstelling en montage zijn onberispelijk; Verbraak, een prettig soort interviewer, ontlokt de ene na de andere gedenkwaardige uitspraak aan zijn topforum.” - Hans Beerekamp in NRC Handelsblad.

Technische specificaties:
Beeld: 16:9
Geluid: Stereo
Regio 2
Speelduur 210 minuten
Taal: Nederlands
Consumentenadviesprijs: 19,99

Releasedatum: 1 maart 2010

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina