KEF introduceert de nieuwe Q-serie

Al sinds de introductie in 1991, heeft de meervoudig bekroonde Q-serie, met een uitstekende geluidskwaliteit en innovatief design, altijd vele muziekliefhebbers en audiofielen kunnen bekoren. Met de 8e versie brengt KEF met de Q-serie een nog hogere resolutie met meer diepte en helderheid.

“Sit-anywhere” Uni-Q weergave

De KEF Uni-Q driver plaatst de tweeter in het akoestische hart van de bas/midrange conus, waardoor het akoestische ideaal van een enkele punt bron dichterbij komt dan ooit. Uni-Q levert een gedetailleerder, nauwkeuriger en mooi geïntegreerde driedimensionale geluidsafbeelding, die gelijkmatiger door de kamer verspreid wordt dan met een conventionele luidspreker mogelijk is.

Optimaliseren van de tweeter

Met de aan de achterzijde van de tweeter geplaatste buis wordt de achterwaartse afstraling vanaf de dome gereduceerd. Daarmee wordt weergave van de lagere treble dramatisch verbeterd en een nieuwe inductor met lage vervorming op het crossover zorgt voor een schonere laagweergave.

Een vermelding omtrent de laagweergave

De Q-serie reproduceert de subtiliteit van krachtige instrumenten. De LF-drivers hebben nu een grotere roll surround, samen met een nieuwe ophanging om een nog schoner laag te produceren bij hoge volumes. 
Een aangepaste structuur van de conus verbetert de weergave van het middengebied en de doorontwikkelde Auxiliary Bass Radiator (ABR) biedt, met een nieuwe ophanging en bevestiging, een nog betere gecontroleerde en indrukwekkende laagweergave.

Een rapsodie in ebony and ivory

De afwerking van de Q-serie laat een naadloze, slanke behuizing zien. Q-luidsprekers zijn verkrijgbaar in een fraaie satijnglans afwerking in zwart of wit met de drivers afgewerkt in een daarop aanpassende kleurstelling.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina