JustBridge releases: o.m. Natural History Collection - vanaf 12 oktober verkrijgbaar

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:


DE ULTIEME KIJKERVARING VOOR FIJNPROEVERS IN HIGH DEFINITION
EEN SCHITTERENDE VERZAMELING DOCUMENTAIRES IN:

THE BBC HD NATURAL HISTORY COLLECTION FEATURING "LIFE"

Televisie kijken wordt een ware beleving met de verzamelbox ‘The BBC HD Natural History Collection’. Deze Blu-raybox met de mooiste natuurseries van de BBC wordt door JustBridge uitgebracht in Nederland.

Deze schitterende verzamelbox combineert een unieke collectie natuurdocumentaires met de hoogst haalbare kwaliteit aan beeldmateriaal van de BBC. Kortom: Een must-have voor iedereen die van natuurdocumentaires of van HD houdt. De box bestaat uit vier blu-ray verpakkingen met totaal tien discs, goed voor maar liefst 1450 minuten kijkplezier.

In deze prachtig vormgegeven box zitten de volgende delen:

  • Nature’s Great Events. Deze serie brengt op een krachtige, betrokken en integere manier de spectaculaire effecten van wereldwijde klimatologische ontwikkelingen in kaart.
  • Wild China. De makers van Wild China kregen een ongekende mate van vrijheid bij het filmen met HD camera’s, in het mysterieuze, verbazingwekkend gecompliceerde China.
  • Earth the Power of the Planet. Deze vijfdelige documentaireserie doet in een notendop de geschiedenis van de aarde uit de doeken en laat zien hoe alle natuurlijke systemen samenwerken om onze planet in stand te houden.
  • Life. Een tiendelige serie, geheel in HD geschoten, die onderzoekt hoe de enorme diversiteit van het leven op aarde is ontstaan en welke spectaculaire, soms extreme strategieën sommige soorten hebben ontwikkeld inde strijd om het bestaan.

cover

Productinformatie ‘The BBC HD Natural History Collection’
Release (Blu-ray Disc): 12 oktober 2010
Aantal discs: 10          
Aantal documentaires: 4 series
Aantal minuten: 1450
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9                      
Genre: Documentaire
Consumenten Adviesprijs: € 59,99 

 


 

DE SUCCESVOLLE DVD-SERIE

‘LIFE’

VERKRIJGBAAR IN DELUXE EDITION, INCLUSIEF VIJF DVD’S EN BOEK

De meest succesvolle documentaire van 2010 is ‘Life’, een schitterende 10-delige natuurserie van de BBC. JustBridge heeft een prachtige Life Deluxe Edition ontwikkeld, een bijzonder vormgegeven box, inclusief dvd boekwerk met 5 dvd’s en het boek Life.  

In deze adembenemende dvd-serie neemt de beroemde documentairemaker David Attenborough ons mee op een spannende wereldreis in tien afleveringen. Onderweg maken we op een nooit eerder vertoonde manier kennis met honderden dier- en plantsoorten en de strategieën die zij hebben ontwikkeld om te overleven. De makers reisden ruim vier jaar lang alle continenten af om het beeldmateriaal − geschoten in haarscherp HD − te verzamelen. Daarbij werd gebruik gemaakt van razendsnelle high-speed camera’s en andere geavanceerde apparatuur. ‘Life’heeft de bioscoopachtige stijl en de boeiende dramatiek van een echte Attenborough-documentaire.
Het boek ‘Life’  vertelt het indrukwekkende en spannende verhaal over de natuur. Ook hier kijken we naar dieren en hun kunst tot overleven, survival of the fittest in zijn puurste vorm. Het boek ‘Life’ telt maar liefst 311 pagina’s en is prachtig gefotografeerd. 
Deze ‘Life Deluxe Edition’ is een collectors item, maar ook een prachtig cadeau voor de feestdagen.

Productinformatie ‘Life Deluxe Edition’
3D-Life email kleinRelease DVD: 12 oktober 2010
Aantal DVD’s: 5            
Aantal minuten: ± 600
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9                      
Genre: Documentaire
Consumenten Adviesprijs: € 59,99 

 


 

MAAK  VAN DE TELEVISIE EEN SCHILDERIJ: EEN NIEUWE EN UNIEKE ERVARING MET KUNST

KUNSTWERKEN VAN OUDE HOLLANDSE MEESTERS IN DE HUISKAMER

Binnenkort is het voor iedereen mogelijk om kunst in eigen huiskamer te hebben. Door een druk op de afstandbediening verandert het beeldscherm  van de televisie in een schitterend schilderij. Just Entertainment brengt vanaf 12 oktober een dvd op de markt met tien fantastische  ‘Kunstwerken van oude Meesters’. 
De wereldberoemde doeken ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt of ‘Gezicht op Delft’ van Vermeer; op de dvd staan tien absolute meesterwerken uit de Nederlandse schilderkunst, met het accent op de grote meesters uit de Gouden Eeuw. Maar ook komen de Middeleeuwen aan bod met ‘De tuin der lusten’ van Jheronimus Bosch en de 19e eeuw met ‘Sterrennacht’ van Vincent van Gogh.
De prachtige meesterwerken worden begeleid door bijna een uur klassieke muziek van componisten die een even grote status genieten als de schilders, zoals Antonio Vivaldi, Ludwig van Beethoven en Wolfgang Amadeus Mozart. 
Elke huiskamer , hotellobby of restaurant verandert in een mooi aangeklede en ontspannen ruimte met fantastische klassieke beelden, begeleidt door prachtige klassieke muziek. Op de dvd staan de volgende meesterwerken:

  • ‘Gezicht op Delft’ van Johannes Vermeer
  • ‘Hollands statenjacht vuurt een saluutschot af’ van Jan van de Capelle
  • ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt van Rijn
  • ‘Oversteek bij Nijmegen’ van Salomon van Ruysdael;
  • ‘Winterscene voor Huis te Merwede’ van Albert Cuyp
  • ‘Interieur met personen’ van Pieter de Hooch
  • ‘Sterrennacht’ van Vincent van Gogh
  • ‘De tuin der lusten’ met Jheronimus Bosch
  • ‘Banket van de officieren van de Sint-Joris-Doelen’ van Frans Hals
  • 5135_Kunstwerken van oude meesters klein‘Vier Stieren’ van Paulus Potter.

Productinformatie ‘Kunstwerken van Oude Meesters’
Release DVD: 12 oktober 2010
Aantal DVD’s: 1            
Aantal minuten: 60
Taal: Nederlands, Engels, Frans en Duits
Beeldformaat: 16:9                      
Genre: Art
Consumenten Adviesprijs: € 9,95   


Recente artikelen

Laatste reacties

Michael Hamers  |  25-09-2010

Mooie box, met die BBC docu's. Ik ken er 2 van. Nature's Great Events en Life heb ik beiden en zijn zeker de moeite waard.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina