Just4Kids begint 2014 met vier nieuwe releases voor de kinderen.

JUST4KIDS BEGINT JAAR GOED MET NIEUWE RELEASES 2014

Just 4 Kids releases

Just4Kids komt in de eerste twee maanden van 2014 met vier mooie, nieuwe dvd’s voor kinderen: De Sneeuwkoningin, Chuck & Friends, Littlest PetShop en de avonturen van Peter Pan, de tv-serie. 

Het betoverende verhaal over De Sneeuwkoningin was in het najaar van 2013 te zien in de bioscoop en is nu uit op DVD en Blu-ray 3D. Deze prachtige animatie gaat over de jonge Kai die wordt ontvoerd naar het paleis van de Sneeuwkoningin. Over de hele wereld ligt een koude deken van sneeuw, maar dat houdt de dappere Gerda niet tegen op zoek te gaan naar haar broertje Kai. 

Het van RTL Telekids bekende Chuck & Friends is een leuke DVD voor stoere jongens. Deze productie van Hasbro gaat over Chuck, een slimme avontuurlijke, creatieve doener met de wereld aan zijn voeten. Samen met zijn vriendjes zoeken ze de grenzen van hun fantasieën op. Ze beleven grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder. 

In Littlest PetShop verhuist Blythe samen met haar vader naar een nieuwe woning boven een dierenwinkel. Tot haar grote verbazing ontdekt Blythe dat ze met de dieren kan praten. Littlest PetShop is ook te zien op RTL Telekids en is bekend door een brede speelgoedlijn. 

De avonturen van Peter Pan is een nieuwe animatieserie gebaseerd op het wereldberoemde verhaal van J.M. Barry. Deze gloednieuwe tv-serie gaat over de avonturen die de eeuwig jonge Peter meemaakt in Neverland met zijn vriendinnetje Tinkerbell. 

De tv-series Chuck & Friends, Littlest PetShop en Peter Pan zijn binnenkort ook te zien in de app van Just4Kids. De app is gratis te downloaden in de Appstore.

Just 4 Kids logo

          

 

    

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  23-01-2014

Het betoverende verhaal over De Sneeuwkoningin was in het najaar van 2013 te zien in de bioscoop en is nu uit op DVD en Blu-ray 3D. Deze prachtige animatie gaat...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina