Just Entertainment viert dit jaar Halloween met drie ijzingwekkende horrors

Just Entertainment viert dit jaar Halloween met
drie ijzingwekkende horrors op DVD, Blu-ray & VOD

I Spit On Your Grave
Free Fall
III

Halloween Horror DVD

vanaf 20 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en VOD

I SPIT ON YOUR GRAVE 3

vanaf 20 oktober op DVD, Blu-ray & VOD

Na het grote succes van I Spit On Your Grave 1 en 2 is I Spit On Your Grave 3 alweer het derde deel is dat voortvloeit uit de veelbesproken serie die in 2010 een remake kreeg aan de hand van de gelijknamige cult klassieker uit 1978. De cast bestaat uit Sarah Butler (I Spit On Your Grave), Gabriel Hogan (Teen Wolf) en Doug McKeon (Weeds). Dit derde deel gaat over een seriemoordenaar die zich op verkrachters richt door middel van een crisis hotline.

Verhaal
Angela (Sarah Butler) werkt bij een telefonische hulplijn voor vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting. Ze is niet bang om mensen de waarheid te zeggen. Behalve als het gaat over haar eigen verleden, want daarin zijn gruwelijke dingen gebeurd die ze het liefst zou vergeten. Op een dag wordt duidelijk dat er een seriemoordenaar actief is die via de hulplijn verkrachters opspoort en hen vervolgens doodt. Alle medewerkers van de hulplijn worden gezien als verdachten, dus ook Angela. Maar zij heeft haar eigen problemen. Ze wordt niet alleen achtervolgd door het verleden, er is ook een geheimzinnige stalker die het op haar gemunt heeft. Het moet iemand zijn die weet wie Angela in werkelijkheid is en wat ze heeft gedaan...

Technische specificaties:
Speelduur: 95 minuten
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS 5.1 (Blu-ray)
Adviesprijs: €14,99 (DVD & Blu-ray)
Kijkwijzer: 16

 

Free Fall

vanaf 20 oktober op DVD, reeds verkrijgbaar op VOD

Free Fall is een spannende thriller van de producenten van Halloween en Final Destination met een ijzersterke cast, bestaande uit o.a. D.B. Sweeney (Taken 2), Sarah Butler (I Spit On Your Grave), Ian Gomez (My Big Fat Greek Wedding) en Malcolm McDowell (The Mentalist). In Free Fall zien we dat Jane een bedrijfsgeheim ontdekt dat niet aan het licht mag komen. Hier komt haar baas achter die een huurmoordenaar inzet om haar te elimineren. Jane en de huurmoordenaar komen samen vast te zitten in het kantoorgebouw waar Jane werkt, en er ontstaat een spannend kat en muis spel.

Verhaal
Een topmanager komt om het leven bij een val van het dak van de wolkenkrabber waarin het hoofdkantoor van Gault Capital gevestigd is. Alles wijst op zelfmoord. Maar dan ontdekt Jane Porter (Sarah Butler), een trouwe protegee van het slachtoffer, dat er mis schien wel iets heel anders aan de hand is. Voor de firma is dat aanleiding om een ervaren troubleshooter opdracht te geven Jane voor altijd het zwijgen op te leggen. De man laat er geen gras over groeien en zorgt ervoor dat Jane vast komt te zitten in een lift tussen twee verdiepingen. Dat gebeurt in een weekend tijdens de vakantie, dus het hele gebouw is leeg. Jane probeert wanhopig te bedenken hoe ze aan haar levensgevaarlijke belager kan ontsnappen. De begane grond ligt nog heel ver weg in de diepte onder haar...

Technische specificaties:
Speelduur: 90 minuten
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: €9,99
Kijkwijzer: 12

 

III

vanaf 20 oktober op DVD en Blu-ray Disc, reeds verkrijgbaar op VOD

III, van regisseur Pavel Khvaleev is een duistere maar visueel prachtige film die meerdere filmfestival selecties in de wacht sleepte bij onder andere Fright Fest Film Festival London. Daarnaast won III de award voor Beste Cinematografie bij het Byron Bay International Film Festival. Regisseur Pavel Khvaleev maakte samen met zijn broer Vitality furore in de internationale dance scene met Moonbeam. De film speelt zich af in een klein Russisch stadje dat word geteisterd door een onbekende infectie. Hoofdpersoon Ayia probeert samen met de lokale priester een oplossing voor deze infectie te vinden nadat haar zusje ook besmet raakt.

Verhaal
Het stadje waar de zusjes Ayia (Polina Davydova) en Mirra (Lyubov Ignatushko) met hun moeder wonen is in de greep van een onbekende infectieziekte. Na de dood van moeder is het Mirra die het verlies nauwelijks aankan. Ze heeft last van nachtmerries en wordt zelf ook ziek. Wanneer Ayia gedwongen wordt Mirra in de steek te laten omdat zieken in isolatie moeten worden gehouden, zoekt ze steun bij de jonge priester Herman (Evgeniy Gagarin) die hun moeder heeft beloofd over de meisjes te waken. Herman helpt Ayia, middels een sjamanistisch ritueel, tot Mirra's onderbewustzijn door te dringen en zo de oorzaak van haar ziekte te vinden.

Technische specificaties:
Speelduur: 80 minuten
Taal: Russisch gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS 5.1 (Blu-ray)
Adviesprijs: €12,99 (DVD & Blu-ray)
Kijkwijzer: 16

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina