Jupiter Ascending is vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD, Blu ray en Digital HD

Andy en Lana Wachowski (The Matrix trilogie) brengen Space Opera

JUPITER ASCENDING

Met hoofdrollen voor Mila Kunis en Channing Tatum 
Vanaf 17 juni op 3D Blu-ray Combo Pack, Blu-ray, DVD en Digital HD

Op 17 juni brengt Warner Bros. Home Entertainment de sciencefiction film Jupiter Ascending van Andy en Lana Wachowski uit op 3D Blu-ray Combo Pack, Blu-ray, DVD en Digital HD. Jupiter Ascending vertelt het verhaal van Jupiter Jones (Mila Kunis; Black Swan, Ted), die voorbestemd is tot grootse dingen, maar ze is zich onbewust van haar lot en slijt haar dagen als schoonmaakster. Ex-militair Caine (Channing Tatum; 21 Jump Street, Magic Mike) weet haar op te sporen en algauw komt Jupiter erachter dat het lot van de aarde in haar handen ligt. Weet zij de wereld te redden van onvoorstelbaar kwaad? Oscar© winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de sterren van de hemel in de rol van bad guy Balem Abrasax en maakt de sterrencast compleet.  

Synopsis:
Jupiter Ascending blu rayJupiter Jones’ vader was een bekende sterrenkundige die door Russische gangsters werd vermoord, toen haar moeder hoogzwanger was. Onderweg naar Amerika op een containerschip beviel zij van Jupiter, op een nacht dat de sterren erop wezen dat haar dochter voorbestemd was tot grootse dingen. Nu is Jupiter volwassen en gaat haar wekker iedere ochtend om 4:45 uur om toiletten schoon te maken. Ze droomt ervan aan dit leven te ontsnappen. Ondertussen is Caine, een genetisch ontworpen soldaat, naar aarde gestuurd om haar op te sporen. Caine neemt het op tegen de aliens die het op Jupiter’s leven hebben voorzien en neemt haar mee naar een planeet ver van onze aarde. Daar aangekomen blijkt Jupiter verwant te zijn aan de machtige Abrasax-familie en raakt ze verwikkeld in een intergalactische oorlog. Het lot van de aarde en al haar inwoners ligt in Jupiter’s handen. Kunnen Jupiter en Caine de kapitalistische Balem Abrasax tegenhouden en de aarde redden?

Jupiter Ascending is een Space Opera, een sub-genre van sciencefiction, waar de nadruk ligt op romantische en over-the-top avonturen, met gespierde mannen, mooie vrouwen en een duidelijk onderscheid tussen goed en kwaad.

      1.jpg

Bonusmaterialen:
-    3D Blu-ray en Blu-ray:
o    Jupiter Ascending: Genetically Spliced Caine Wise: Interplanetary Warrior
o    The Wachowskis: Minds Over Matter
o    Worlds Within Worlds Within Worlds
o    Bullet Time Evolved
o    From Earth to Jupiter (And Everywhere in Between)

-    DVD:
o    Jupiter Jones: Destiny Is Within Us
o    Jupiter Ascending: Genetically Spliced

Speelduur:         127 minuten
Releasedatum:   17 juni 2015
Kijkwijzer:         12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  21-05-2015

Thanks, ben wel benieuwd of men in de Benelux - weer - schittert in dwarsheid! ;-)
Lees meer >

Werner  |  21-05-2015

Warner is inderdaad soms nogal sketchy over de details. Ik krijg als het goed is één van de dagen een viewing, ik zal het hier zsm. posten.
Lees meer >

Claudio Santulli  |  21-05-2015

Jammer dat het persbericht niet verteld of deze uitgave - net als de buitenlandse uitgave - een Dolby Atmos-track bevat!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina