Infocus introduceert de Screenplay 4800 DLP projector

INFOCUS NIEUWSTE DLP SCREENPLAY PROJECTOR VOOR DE ULTIEME BIOSCOOPERVARING VOOR THUIS

Met nog grotere en scherpere beelden betreedt de ScreenPlay 4800 een nieuw tijdperk in voor home entertainment

Bioscoopkwaliteit in de huiskamer is nu eindelijk binnen handbereik voor consumenten, dankzij de introductie van de ScreenPlay’s 4800 projector. Met een prijs die beneden die van de meeste breedbeeld en grote flatscreen TV’s is, revolutioneert de ScreenPlay 4800 de manier waarop de consument home entertainment thuis kan beleven. De ScreenPlay 4800 is compact en gemakkelijk te installeren, en kan niet alleen voor TV en DVD’s kijken gebruikt worden, maar ook om computerspellen te projecteren en digitale foto’s bekijken, geprojecteerd tot wel 3.6 meter grootte.

Sportevenementen, films, camcorderbeelden en computerspellen krijgen een nieuwe dimensie, en transformeren iedere kijkervaring tot een ware bioscoopbelevenis. Conventionele schermen, zelfs plasma-schermen, vallen hierbij in het niet.

De compacte ScreenPlay 4800 weegt slechts 3.1kg, en is eenvoudig te monteren aan het plafond. De ScreenPlay 4800 is het derde product in een reeks van home entertainment projectoren van InFocus‚ Corporation, wereldmarktleider in digitale projectie en diensten.

Voor de ScreenPlay 4800, heeft InFocus Texas Instrument’s geavanceerde DLP‰ technologie en Faroudja’s innovatieve ‘de-interlacing’ DCDi-technologie gecombineerd met haar eigen bekroonde projectietechnologie. Hierdoor is er een gebruiksvriendelijke projector ontwikkeld die licht, helder, geruisloos en van hoge kwaliteit is en die bovendien werkt met de meeste broadcast technologieën, inclusief High-Definition broadcasts.
De projector heeft een set van eenvoudig te gebruiken features en is gemakkelijk aan te sluiten op televisies, DVD spelers of satelietontvangers. Met ScreenPlay 4800’s unieke thuisentertainment onscreen menu en de afstandsbediening kan de gebruiker aspect ratio (16:9 voor film, of 4:3 voor video/TV format), overscan en gebruikersinstellingen wijzigen. Bovendien kan worden gekozen uit twaalf talen, meerdere pre-set instellingen voor film, video en PC, en er zijn uitgebreide opties beschikbaar voor het bijstellen van kleur, contrast, tint en helderheid.

"Voor een echte bioscoopvoorstelling in de huiskamer, is projectie de enige methode om geweldige kwaliteit te hebben in afmetingen tot twee keer groter dan die van andere displayapparaten. De InFocus’ ScreenPlay Series zijn ontworpen om deze superieure home entertainment ervaring te realiseren," zei Holger Graeff, Director InFocus Business Development, EMEA. "Met de ScreenPlay 4800 heeft InFocus een nieuwe toevoeging gedaan aan haar ScreenPlay Serie die home entertainment beschikbaar maakt voor klanten die zoeken naar topprestaties voor een redelijke prijs."

"De ScreenPlay 4800 is een product van onze successvolle samenwerking met InFocus," zei Bharath Rajagopalan, Manager Home Projector Business Unit, DLP™ Products bij Texas Instruments. "We zien een groot potentieel voor projectiesystemen voor de huiskamer en de ScreenPlay 4800 is het juiste product om maximaal voordeel te halen uit dit potentieel."

De ScreenPlay 4800 biedt native SVGA (800 x 600) resolutie, 1100 ANSI lumens, een contrast ratio van 2000:1 en heeft een vier-segmenten kleurenwiel die 16.7 miljoen kleuren projecteert. De projector kan een beeld projecteren tot 3 meter groot van afstanden van 1.5 tot 9.8 meter.

De ScreenPlay 4800 is vanaf nu verkrijgbaar. De advieswinkelprijs in Nederland is 1.899 Euro inclusief BTW.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

KillerHVO  |  17-07-2003

zeer mooi apparaat, waar te koop????
Lees meer >

Surya  |  15-07-2003

"Ondersteurt HD" "Native 800*600" Beetje lage resolutie om van de HD te genieten toch?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina