Indies DVD & Blu-ray releases in juli

Indies


Indies DVD en Blu-ray releases in juli

releasedatum 21 juli

Surveillance (DVD - Blu-Ray) 

coverHet was een verschrikkelijke dag op de snelweg...

Korte inhoud:
Als FBI-agenten Elizabeth Anderson (Julia Ormond) en Sam Hallaway (Bill Pullman) aankomen op het kantoor van Captain Billing moeten ze drie reeksen verhalen ontraadselen en een serie brute moorden uitpluizen. Een overijverige politieman, een verwarde drugsverslaafde en een meisje van acht zijn allemaal getuige van de destructie die langs de weg heeft plaatsgevonden, maar wanneer de Feds de details blootleggen die iedere getuige zorgvuldig verbergt met een ingestudeerde leugen, ontdekken ze al gauw dat het onthullen van \' de waarheid\' een erg hoge prijs kan hebben...

Cast:  Julia Ormond (Legends of the Fall), Bill Pullman (Indepence Day, Lost Highway),Pell James
Regisseur: Jennifer Chambers Lynch
coverGenre: Thriller
Lengte: 97 minuten
Ondetiteling: Nederlands
Extra\'s: Trailer
DVD:
Beeld: 16:9 (2.35:1)
Audio: Dolby Digital 5.1
Blu-ray:
Beeld: 1080p High Definition 16 x 9 (2.35:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & Dolby TrueHD


Columbus Day ( DVD - Blu-Ray)

cover
Korte inhoud:
Jon (Val Kilmer) heeft de grootste en tevens laatste diefstal uit zijn leven gepleegd. Hij wil zo snel mogelijk van zijn spullen af voordat hij naar Florida gaat om van zijn pensioen te genieten. Maar die plannen worden doorkruist door een jongen die hij in het park ontmoet en die hem doet inzien dat hij verkeerd bezig is. Jon wil het weer goedmaken met zijn ex-vrouw en een goede vader zijn. Tot die tijd moet hij zorgen dat hij de inhoud kwijtraakt van een geheimzinnige gestolen koffer, zonder vermoord te worden.
In een race tegen de klok probeert Jon in leven te blijven, terwijl hij voor de rest van zijn leven geld moet binnenhalen.

Cast: Val Kilmer (Heat, Top Gun), Marg Helgenberger (CSI: Crime Scene Investigation), Wilder Valderrama
Regisseur: Charles Burmeister
Genre: Actie/Misdaad
Lengte: 87 minuten
coverOndertiteling: Nederlands
Extra\'s: Trailer
DVD:
Beeld:16:9 (2.35:1)
Audio: Dolby Digital 2.0 en 5.1
Blu-ray:
Beeld: 1080p High Definition 16:9 (2.35:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & Dolby TrueHD


The Ramen Girl (DVD - Blu-Ray)

cover\'In food as in life, sometimes the missing ingredient is love\'

Korte inhoud:
Een jonge Amerikaanse vrouw (Brittany Murphy) wordt van de ene dag op de andere in de steek gelaten door haar vriend. Plotseling is Abby alleen en ze dwaalt door Tokyo. Ze verdwaalt in de chaos van die vreemde cultuur en in een poging tot zichzelf te komen gaat ze naar de ramen-shop in haar buurt. Nadat ze de magische effecten heeft gezien die de ramen van de winkel op de klanten heeft, overtuigt Abby zichzelf ervan dat haar ware doel in het leven is om een ramen-kok te worden. Abby haalt de dominante, temperamentvolle Japanse meesterkok van de shop over om haar de kunst te leren van het ramen maken. En hoewel hun verhouding ruzieachtig en tumulteus is, ontdekken ze allebei het belangrijkste ingredient van allemaal: dat elke kom ramen een wereld van gevoel moet bevatten en een geschenk moet zijn dat recht uit het hart komt.

Cast: Brittany Murphy (8 Mile, Sin City), Tammy Blanchard (The Good Shepherd), Renji Ishibashi (Hero)   
coverRegisseur: Robert Allen Ackermann
Genre: Komedie
Lengte: 100 minuten
Ondertiteling : Nederlands
Extra’s: Trailers
DVD:
Beeld: 16: 9 (1.85:1)
Audio: Dolby Digital 2.0 en 5.1 unwrapped
Blu-Ray:
Beeld: 1080p High Definition 16:9 (1.85:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & Dolby TrueHD


Jar City 

Naar de bestseller \'Noorderveen\'  van Arnaldur Indirdason

coverKorte inhoud:
Terwijl een wanhopige, jonge vader probeert te ontdekken hoe zijn vijfjarige dochtertje is gestorven, onderzoekt inspecteur Erlendur de moord op een eenzame, oude man. De enige aanwijzing voor Elendur en zijn team is de foto van het graf van een jong meisje. Ze ontdekken dat de man vroeger werd verdacht van verschrikkelijke misdaden, maar nooit is veroordeeld. Erlendur heropent de oudze zaak met moderne forensische technieken en ontrafelt geheimen die veel verder gaan dan de moord op een oude man.
Jar City (Myrin) is een speelfilm van Baltasar Kormakur (A Little Trip to Heaven) naar de bekroonde thriller Noorderveen van auteur Arnaldur Indridason. De IJslandse inzending voor de Oscars won al vele prijzen op internationale festivals. De hoofdrollen zijn voor Ingvar E. Sigurdson (Angels of the Universe), Agusta Eva Erlendsdottir (Country Wedding) en Bjorn Hlynur Haraldsson (Undercurrent)

Cast: Ingvar E. Sigurdson (Angels of the Universe), Agusta Eva Erlendsdottir (Country Wedding), Bjorn Hlynur Haraldsson (Undercurrent)
Regisseur: Baltasar Kormakur
Genre: Thriller
Lengte: 94 minuten
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers
Beeld: 16 x 9 (2.35:1)
Audio: IJslands, Engels - Dolby Digital 5.1



Adulthood

After Kidulhood comes...

coverKorte inhoud:
Na zes jaar gevangen te hebben gezeten voor moord, komt Sam Peel weer op straat terecht. Daar komt hij erachter dat het leven in de achterbuurten van West-Londen niet bepaald gemakkelijker is dan het leven in de gevangenis. Terwijl Sam worstelt met zijn eigen schuldgevoelens, krijgt hij ook te maken met de wraakgevoelens van de volgende generatie bad boys. Zij hebben zijn plaats ingenomen in de onderbuik van de Britse hoofdstad en groeien op in een wereld waarin seks, criminaliteit en geweld aan de orde van de dag zijn. Sam moet vrezen voor zijn leven. Zal het hem lukken om de cyclus van geweld te doorbreken?

Het vervolg op \'Kidulthood\' zit boordevol rauwe actie, geweld, drugs en andere dingen die de realiteit van de Londense probleemwijken kenschetsen. 

Cast: Noel Clarke (Kidulthood, I\'ll Sleep when I\'m Dead), Danny Dyer (Football Factory, Mean Machine)
Regisseur: Noel Clarke
Genre: Actie/Misdaad
Lengte: 96 minuten
Ondertiteling: Nederlands
Extra\'s: Trailers
Beeld: 16x9 (1.85:1)
Audio: Dolby Digital 2.0 en 5.1


Reflections

‘Their DNA is the missing piece to this deadly puzzle’

coverKorte inhoud:
Gedurende het onderzoek naar de beruchte \'serial killer\' Pygmalion vindt agent Tom Brindle (Timothy Hutton) de vingerafdrukken van een soldaat, Marco Soler. Dit leidt hem, via zijn DNA, naar de van Marco vervreemde tweelingbroer. Met de hulp van Marco wordt een psychologisch daderprofiel gemaakt in de hoop de moordzuchtige broer te vinden. Wanneer deze erachter komt dat hij een tweelingbroer heeft, begint hij het onderzoeksteam te stalken. Terwijl het moorden verder gaat, moet Tom alles en iederen riskeren om de moordenaar te arresteren.

Cast: Timothy Hutton (The Good Shepherd, Leverage), Fernando Guillen Cuervo (Quantom of Solace)
Regisseur: Bryan Goeres
Genre: Thriller
Lengte: 95 minuten
Ondertiteling: Nederlands
Extra’s: Trailers
Beeld: 16 x 9
Geluid: Dolby Digital 5.1

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  21-07-2009

Kijk nu ook Indies op BR.. het gaat de goede kant op... Nu nog hier gelijksoortige prijzen als bv in de UK..
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina