In The Heart Of The Sea is vanaf 13 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray, ook in 3D

Geïnspireerd op de mythe van Moby-Dick komt een geweldige avonturenfilm

IN THE HEART OF THE SEA

van Oscar®-winnaar Ron Howard (A Beautiful Mind)

In The Heart of the Sea Blu rayIn The Heart of the Sea DVDIn The Heart of the Sea 3D Blu ray

Vanaf 13 april verkrijgbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD

Warner Bros. Home Entertainment brengt op 13 april de spektakelfilm IN THE HEART OF THE SEA, geïnspireerd op de Moby-Dick mythe, uit op (3D) Blu-ray en DVD. In deze spannende avonturenfilm trotseert een groep schippers de ruwe zee waar ze een buitengewoon grote walvis tegenkomen, die hen niet spaart. De zeelieden worden gedwongen onmogelijke keuzes te maken om te overleven. Glansrollen zijn er voor Chris Hemsworth (Thor, The Avengers) als Owen Chase, Benjamin Walker (Abraham Lincoln, Vampire Hunter) als George Pollard en Cillian Murphy (Inception) als Matthew Joy. Waan je aan boord van het schip en beleef de spanning die de bemanning destijds heeft moeten doorstaan met dit visuele spektakel op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD!

Synopsis:
In the heart of the sea grijpt terug naar de winter van 1820, wanneer walvisvaarder Essex wordt aangevallen door een reusachtige walvis met bijna menselijke wraakgevoelens. Deze waargebeurde maritieme ramp inspireerde Herman Melville tot het schrijven van zijn bekroonde boek Moby-Dick.

In the heart of the sea vertelt het verhaal van walvisvaarders die oog in oog komen te staan met een ongekend grote walvis, die de andere walvissen beschermt. Nu zijn de rollen omgekeerd en moeten de scheepslieden tot het uiterste gaan en het ondenkbare doen om in leven te blijven. Zware stormen, voedseltekort, paniek en verdeeldheid drijft de bemanning tot wanhoop en laat hen nadenken over de waarde van het leven en de moraliteit van hun beroep.

Bonusmaterialen Blu-ray:
- Whale Tales (10 : 00)
- The Hard Life of a Whaler (12 : 00)
Chase & Pollard (08 : 00)
Lightning strikes twice (30 : 00)
Commanding the Heart of the Sea (05 : 00)
Deleted scenes (52:48)
Ron Howard (14:29)

Bonusmaterialen DVD:
- Chase & Pollard (08:00)

Releasedatum: 13 april 2016
Speelduur: 124 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  14-04-2016

Fillm viel reuze mee! Echt van genoten en geweldige soundtrack van Roque Banos. 3D versie was ook een van de betere die ik zag de laatste tijd. Zeker op een gro...
Lees meer >

peptalk  |  12-04-2016

Mij viel hij zwaar mee om eerlijk te zijn.
Lees meer >

rogue  |  12-04-2016

En nu maar hopen dat het de moeite waard is voor je om (voor die drie weken eerder) een mindere disc te kopen...mij viel de film zwaar tegen.
Lees meer >

WaymannDirector  |  12-04-2016

Denk dat je bedoelt dat je de 3D hebt gekocht? Idd (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina