Ik vertrek als hoofdredacteur DVD.nl

Ik vertrek als hoofdredacteur DVD.nl

Na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest als recensent bij DVD.nl, waarbij ik de afgelopen drieënhalf jaar als hoofdredacteur de eindverantwoordelijkheid voor DVD.nl had, ga ik mij nu volledig toeleggen op mijn eigen bedrijf Kalibravo (www.kalibravo.nl).
Sinds medio 2008 verzorg ik als consultant op verzoek van consumenten bij hen thuis een professionele afstelling van hometheater-, beeld- en geluidsapparatuur. Ik ben opgeleid om dit volgens hoge internationale normen (ISF en HAA), te doen, zoals die ook in de filmwereld gehanteerd worden. Deze eigen onderneming kost mij zoveel tijd en energie dat ik me niet meer kan wijden aan DVD.nl, zoals deze website verdient.

De eigenaar van DVD.nl heeft Ludo Keeris bereid gevonden mijn taken over te nemen. Ludo is al enkele jaren als recensent en forumcoördinator betrokken bij DVD.nl. Vanaf vandaag is Ludo Keeris de nieuwe hoofdredacteur van DVD.nl.

Dan zijn er nog twee mensen die het team van DVD.nl verlaten.
Alexander de Mol heeft na zeven jaar als recensent bij DVD.nl werkzaam geweest te zijn, besloten te stoppen. Alexander legt zijn rol als redactielid neer omdat hij volgens eigen zeggen "de laatste tijd te weinig beschikbare tijd heeft om zich in voldoende mate te richten op DVD.nl. Iets dat je van een DVD.nl crewlid mag verwachten."
En Sander Haarmans stopt na vele jaren zijn werk als forummoderator. Eveneens omdat hij te weinig tijd kan besteden aan het modereerwerk.

Je begrijpt dat DVD.nl nu behoefte heeft aan nieuwe medewerkers.
Heb jij een voorliefde voor films en schrijf je graag over? Dan wil jij misschien als recensent het team komen versterken. Besef wel dat er eisen worden gesteld aan de kwaliteit van je beeld- en geluidsapparatuur en dat je ook enige achtergrondkennis van DVD en/of Blu-ray Disc moet hebben.
Of misschien wil je wel meehelpen het forum te modereren?
Stuur dan een PM naar Ludo Keeris. Zet in de PM je contactgegevens, geef aan of je recensent of moderator wilt zijn (of beide) en geef ook een korte motivatie. Ludo neemt dan contact met je op.

Ik kijk met veel goede en plezierige herinneringen terug op acht jaar DVD.nl. Ik laat DVD.nl met een gerust gevoel over aan Ludo en wens hem veel succes.

Met vriendelijke groet,
Arnold van Oostrum.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  23-07-2009

Lees het nu pas, maar begrijpelijk (y) allen heel veel succes gewenst!
Lees meer >

music_maniac1965  |  12-07-2009

sorry voor de late reply, maar veel success gewenst met de nieuwe baan. hopenlijk krijgt DVD.nl snel een paar recenceurs erbij :-)
Lees meer >

spliney  |  05-07-2009

Arnold, enorm bedankt voor alle inzet voor DVD.nl (en natuurlijk voor het calibreren van mijn TV :)) Ik wens je alle geluk toe met Kalibravo. Robert
Lees meer >

Henk Heideveld  |  05-07-2009

Ik vertrek als hoofdredacteur DVD.nl Lees dit artikel Eindelijk!!!!!:mrgreen: Eh...succes met eigen bedrijf(y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina