IIyama presenteert 20,1" TFT TV

IIyama breidt haar programma uit met de C510T een 20,1 inch LCD TV. Het scherm heeft een adviesprijs van € 1049.

Hieronder het complete bericht:

Beeldschermenproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, introduceert de C510T: een 20,1 inch LCD-TV.

De ProLite C510T is een 20,1 inch zilveren LCD-TV met een snelle reactietijd van 16ms, zodat video- en televisiebeelden vloeiend worden afgespeeld.
Tevens beschikt de LCD-TV over S-video, wat aansluiting van bijvoorbeeld een videocamera eenvoudig maakt. Het geluid wordt voortgebracht door twee speakers van elk 5 Watt.

De ProLite C510T heeft een helderheid van 250 cd/m², een horizontale inkijkhoek van 160 graden en een contrast van 500:1. Zoals elke LCD monitor van iiyama is ook deze LCD-TV VESA mountable, wat betekent dat deze aan de wand bevestigd kan worden middels een apart te verkrijgen monitor-arm. De C510T ligt in de winkel voor EUR1.049 (inclusief BTW).

"De vraag naar LCD-TV\'s groeit momenteel ontzettend. iiyama levert LCD-TV\'s met een hoge resolutie die zowel voor pc- als televisiegebruik geschikt zijn, maar ook exemplaren zoals de C510T die puur gericht zijn op een magnifieke weergave van TV beelden. Wij verwachten dat deze C510T door zijn strakke vormgeving en platte behuizing een blikvanger is in iedere woonkamer," aldus Jeffry Pettinga, general manager bij iiyama Benelux.

Recente artikelen

Laatste reacties

Niels Simons  |  10-12-2003

das dus tzelfde als een tvkaart in mijn pc pluggen en op deze 18inch tft kijken... geef ik toch liever 1000 euro uit aan nieuwe pc+tft! mazzel,niels
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina