House of Knowledge in het teken van Midden-Oosten


Augustus en september releases van House of Knowledge in het teken van het Midden-Oosten en het onverklaarbare.

Op 11 september 2001 stond de tijd even stil. Twee vliegtuigen boorden zich in de vroege ochtend door de beroemdste tweelingtorens ter wereld, het WTC in New York. De terroristische daad die opgeëist werd door de Al Quaida groep, heeft de wereld tot op de dag van vandaag veranderd. House of Knowledge brengt in augustus en september vijf documentaires op de markt die op meer of mindere wijze verband houden met de verschrikkelijke aanslagen in New York.
 


Vanaf 13 augustus krijgt de consument meer inzicht in een van de snelst groeiende religies ter wereld, met de 90 minuten durende documentaire Inside Islam. Het tweede product van de maand augustus is Iraqi Wars, The Rise and Fall of an Evil Regime. Deze titel bevat drie indringende documentaires in een luxe box over het (nucleaire)wapenprogramma van Iraq, de grote dictator Saddam Hussein zelf en een documentaire over de strijd der titanen van de eerste Golfoorlog: Saddam en Generaal Schwarzkopf. Ten slotte is er in augustus de titel: Terror or Peace, The Yasser Arafat Story. Deze documentaire laat zien welke keuzes Yasser Arafat heeft gemaakt in de strijd om oorlog en vrede in het Midden Oosten.

Vanaf 3 september zijn de volgende drie producten verkrijgbaar. Op 11 september van dit jaar is het al weer 3 jaar geleden dat de terroristische aanval op het grondgebied van de Verenigde Staten de wereld schokte. America 911 toont beelden van dichtbij. Een camerateam volgt de gebeurtenissen van het moment op de voet. De documentaire World Trade Center laat een heel ander beeld van de verdwenen torens zien. In deze documentaire komen de ingenieurs, architecten en politici aan het woord en vertellen vol trots over het de torens die zij hebben ontworpen en gebouwd.
 


UFO Encounters & Evidence is de mysterieuze hekkensluiter van september. Zaken rond een van de meest onverklaarbare verschijnselen in de wereld worden in vier documentaires verduidelijkt. Er komen onder meer mensen aan het woord die beweren te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens en er worden beelden getoond van de schimmen die ook wel ‘vliegende schotels’ worden genoemd.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina