Homescreen steekt het Award Winning Cinema label in een nieuw jasje.

Homescreen eindigt het jaar goed met het kwaliteitslabel Award Winning Cinema in een nieuw jasje!

Dit succesvolle label bestaat inmiddels een aantal jaar, dus des te meer reden voor een vernieuwing! Hoewel het label zijn karakteristieken behoudt, is er vanaf nu meer aandacht voor beeld en het nog meer naar voren brengen van kwaliteit.  In december zullen we starten met twee nieuwe titels in het label: het prachtige melodrama MOMMY van Xavier Dólan (LAURENCE ANYWAYS) en het spannende en unieke verhaal van WHITE GOD van Kornél Mondruczó (TENDER SON).

Oudere releases zullen ook meegenomen worden in het nieuwe format, startend met het inmiddels grootste succes van het label: LA GRANDE BELLEZZA van Paolo Sorrentino. 

MOMMY - Xavier Dolan

Mommy DVDDiane, een alleenstaande moeder, probeert haar opstandige 16-jarige zoon Steve weer op de rails te krijgen. Hij kan heel lief en charmant zijn, maar op andere momenten uiterst druk en impulsief. Diane kan Steve's stemmingen maar moeilijk onder controle krijgen, maar wil hem koste wat het kost thuis opvoeden. Als bij Diana het water aan haar lippen staat, maakt ze kennis met Kyla, haar schuchtere buurvrouw. Er ontstaat een intense
vriendschap tussen moeder, zoon en buurvrouw waarvan ze alle drie sterker worden.

MOMMY is de vijfde film van de jonge regisseur Xavier Dolan (J’ai Tué Ma Mère, Les Amours Imaginaires, Laurence Anyways) die deze intense band tussen een moeder en haar zoon meeslepend in beeld weet te brengen.

Cast:
Anne Dorval
Antoine-Olivier Pilon
Suzanne Clément

Regie: Xavier Dolan

Genre: Drama
Lengte: 139 min.
Land: Canada 2014

Beeld: kleur, aspect ratio: 1:1 (vierkant)
Geluid: Frans - Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Frans & Nederlands

RELEASE: 17 december 2015

 

WHITE GOD - Kornél Mondruczó

White God DVDWhite God is een spannende en unieke apocalyptische fabel over de wereld waarin we leven. De film is een eerbetoon aan klassiekers als The Birds en Planet of the Apes met spectaculaire actie in de straten van Boedapest.

Lili moet haar hond Hagen op straat zetten. Bastaardhonden zijn niet langer gewenst want de overheid wil raszuivere honden. Hagen ontdekt de menselijke wreedheid en sluit zich aan bij een groep zwerfhonden die in opstand komt tegen de mensheid. Lili probeert wanhopig Hagen terug te vinden en de agressie te stoppen.

White God won tijdens het Filmfestival van Cannes de hoofdprijs in het programma Un Certain Regard. De twee honden die de rol van Hagen vertolken werden bekroond met de speciale Palm Dog.

Cast:
Hagen
Zsofia Psotta
Sandor Zsoter

Regie: Kornél Mundruczo

Genres: Drama, Thriller
Lengte: 119 min.
Land: Hongarije 2014

RELEASE: 17 december 2015

 

LA GRANDE BELLEZZA - Paolo Sorrentino

La Grande Bellezza DVD

Jep Gambardella (Toni Servillo) is een knappe man en een onweerstaanbare verleider. Jep is een succesvol journalist die ooit een roman schreef die hem een literaire prijs en de reputatie van gefrustreerd schrijver opleverde. Nog altijd maakt hij deel uit van het mondaine leven in de stad Rome. Hij is er elke avond, op elk feestje, zijn scherpe geest wordt bejubeld en zijn gezelschap wordt opgezocht. Hij denkt echter met verbittering terug aan zijn gepassioneerde jeugdliefde en besluit na zijn 65e verjaardag het schrijven weer op te pakken en op zoek te gaan naar de eigenlijke zin en schoonheid van het leven.

La Grande Bellezza is een cinematografische ode aan Fellini’s La Dolce Vita en de stad Rome.

Cast:
Toni Servillo
Carlo Verdone
Sabrina Ferilli

Regie: Paolo Sorrentino

Genres: Drama
Land: Italië 2014

RELEASE: Reeds beschikbaar


Homescreen

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  16-12-2015

Hadden beter hun tijd gestoken om het fantastische Mommy (voor mij de beste film uit 2014) op blu-ray uit te brengen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina