Hom Vision: geplande DVD releases in februari en maart

HOM Vision DVD releases in februari en maart 2007

Valley of the Wolves

Op 4 juli 2004 vallen Amerikaanse strijdkrachten een officieus Turks hoofdkwartier binnen. De elf aanwezige Turken worden hardhandig behandeld door de Amerikanen, die geen spaander heel laten van hun waardigheid en hen met capuchons over het hoofd naar Bagdad voeren. Een Turks geheimagent besluit om op eigen initiatief naar de Iraakse hoofdstad te reizen om de verantwoordelijke militairen te vermoorden. Onderweg wordt hij geconfronteerd met tal van gruwelijke oorlogsmisdaden, die bij wijlen de verbeelding tarten.

Valley of the Wolves: Iraq is gebaseerd op een waar gebeurd gegeven dat maar weinig aandacht kreeg in de Amerikaanse media, maar in Turkije een storm van protest losmaakte. Met een budget van maar liefst 10 miljoen dollar was dit de duurste en meest succesvolle Turkse (actie)film ooit. Zeer controversiële film die nogal wat oproer veroorzaakte vanwege de oorlogsmisdaden
die erin gepleegd worden door de Amerikanen.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16: 9
Speelduur: 120 minuten
Features: Trailer, chapterindeling,
EAN Code: 8713423556406
Leeftijd: 16 jaar
Genre: actie

Releasedatum: 27 februari 2007


Black Saturday
Every Good Cop Will Break

Nadat Gary Guns (MagicKeith Swanier) na tien jaar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, probeert hij zijn oude territorium in New Orleans weer onder controle te krijgen. Hij beslist een huis vol crackverslaafden hun drugs te beroven. Ook de dealers die er werken worden een doelwit. Alles lijkt goed te gaan,tot blijkt dat de dochter van de burgemeester zich ook in het huis bevindt. Gary probeert te improviseren,maar beseft al snel dat het er slecht uitziet voor hem. Ondertussen heeft de burgemeester namelijk de politie opdracht gegeven om alle mogelijke middelen in te zetten en dreigt er een ware oorlog uit te breken tussen de ordehandhavers en de gangsters.

DVD Specs:
Beeldformaat: 16: 9
Speelduur: 75 minuten
Features: Trailer, chapterindeling,
EAN Code: 8713423561660
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Urban Action

Releasedatum: 27 februari 2007


Long Distance

Nicole Freeman (Monica Keena) wordt gedumpt door haar vriendje, krijgt ruzie met haar moeder en belt een verkeerd nummer op wanneer ze alles wil goedmaken. De man (Kevin Chapman) die haar terugbelt, noemt zichzelf Joe. Hij blijkt een moordenaar te zijn, die nu zijn zinnen op Nicole heeft gezet. De jonge vrouw en Joe beginnen een psychologisch steekspel via de telefoon, terwijl hij in elke staat die hij moet doorkruisen om haar te vinden een slachtoffer achterlaat… Na het bekijken van deze spannende thriller zal je ongetwijfeld nooit meer op dezelfde manier telefoneren!

DVD Specs:
Beeldformaat: 16: 9
Speelduur: 90 minuten
Features: Trailer, chapterindeling,
EAN Code: 8713423556353
Leeftijd: 16 jaar
Genre: thriller

Releasedatum: 27 maart 2007


Rollin\' With The Nines
A Bullet Don\'t Respect No-One

Net wanneer rapper TooFine (Simon Webbe) klaar lijkt om met zijn Londense rapgroep Time Served door te breken, wordt hij vermoord door een drugdealer die er genoeg van heeft te moeten wachten op de afbetaling van Fines schulden aan hem. De zuster van de rapper, Hope (Naomi Taylor) besluit samen met de andere leden van de groep, Finny (Vas Blackwood), Rage (Roffem Morgan) en hun vriend Pushy (Robbie Gee) wraak te nemen: ze doden de dealer, waarop Hope zelf de overgebleven drugs begint te verhandelen. Heel het zaakje dreigt echter in het water te vallen wanneer een corrupte politieagent (Terry Stone) zich met de zaak begint te bemoeien.

DVD Specs:
Beeldformaat:
Speelduur: 16: 9
Features: 90 minuten
EAN Code: 8713423561653
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Urban Action

Releasedatum: 27 maart 2007

Recente artikelen

Laatste reacties

The Gr8oNe  |  07-01-2007

Valley of the Wolves lijkt me wel interessant. Film zelf valt wel mee maar de Amerikanen worden als echte barbaren gezien in deze film en de oproer hierove...
Lees meer >

Olivier Laemont  |  06-01-2007

Valley of the Wolves lijkt me wel interessant.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina