History Channel releases op DVD en Blu-ray Disc in juli

Entertainment One



Entertainment One presenteert History Channel releases in juli.

Entertainment One


ANCIENT ALIENS (Seizoen 1) (DVD & Blu-ray Disc)

• Geproduceerd met exclusieve samenwerking van Von Däniken zelf
• Speelduur: bijna 9 uur

cover

Synopsis

Is het mogelijk dat intelligente levensvormen de aarde duizenden jaren geleden bezochten? En dat zij de technologie meebrachten die van invloed is geweest op de loop van de geschiedenis en onze eigen ontwikkeling? Erich von Däniken kwam in 1968 als eerste met dit idee in zijn bestseller Chariots of the Gods. Met zijn theorieën rammelde hij aan de algemene opvattingen over de natuurlijke evolutie van de mensheid. Oude grottekeningen van vreemde wezens, overblijfselen van landingsbanen in Peru en Indische teksten die de “vliegende machines van de goden” beschrijven. Het zijn slechts enkele van de vreemde archeologische vondsten die Von Däniken aanhaalt als bewijs dat ufo’s en buitenaards leven ook al bekend waren bij onze verre voorouders. ANCIENT ALIENS is geproduceerd met de exclusieve samenwerking van Von Däniken zelf.

Releasedatum: 13 juli 2011




THE UNIVERSE (Seizoen 5) (DVD & Blu-ray Disc)

• Incl. Spectaculaire computeranimaties en interviews met deskundige kosmologen, astronomen en astrofysici.
• Ruim 5 uur beeldmateriaal

cover

Synopsis
Vijftig jaar geleden vloog de mens voor het eerst de ruimte in. De grootste geheimen van het universum worden echter nu pas langzaam duidelijk. Ga mee op een nieuw galactisch avontuur in dit vijfde seizoen van THE UNIVERSE, dat ons weer dieper meeneemt in de wereld voorbij de onze. Van robotwagentjes op Mars tot NASAsondes die kometen aan stukken schieten. Diepe ruimtetelescopen leggen machtige beelden vast van de geboorte van sterren. HISTORY™ onderzoekt in deze serie hoe de belangrijkste ontdekkingen werden gedaan en door wie. Spectaculaire computeranimatie en interviews met deskundige kosmologen, astronomen en astrofysici brengen de geschiedenis van de hemel naar aarde en geven een kijkje in onze toekomst.

Releasedatum: 13 juli 2011




STEVEN SEAGAL - LAWMAN - (Seizoen 2) (DVD)

• Bekend van RTL 7
• Bijna 3 uur lang actie met spectaculaire achtervolgingen, gevaarlijke drugsvangsten, moordzaken en heftige ongevallen.
• Speelduur: 172 min.

cover
Synopsis

Steven Seagal is al decennia lang de held in grote actiefilms. Zijn films brachten wereldwijd meer dan 2 miljard dollar op, wat hem een plek verwerft tussen de grootste Hollywoodsterren. In deze tweede serie van Steven Seagal Lawmen zien we de andere kant van de man met de zware stem, de staart, en de martial arts vechttechnieken. Ook in het gewone leven gaat Sheriff Seagal namelijk het kwaad te lijf. In Jefferson Parrish, LA bewaart hij met zijn team van eliteagenten de vrede in de gemeenschap die hij liefheeft. Fans zullen op het puntje van hun stoel zitten wanneer Seagal zich stort op de acute misdaden in zijn stad.

Releasedatum: 13 juli 2011

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Franklin1975  |  15-04-2012

Vrijdag jl. (de 13e!) de BD van Ancient Aliens besteld bij Bol.com (€12,99!!) en gisteren ontvangen. Ik had de serie al eens gezien (zonder subs) en wilde hem g...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina