Hilarische actiefilm PAIN & GAIN vanaf 15 januari op Blu-ray Disc en DVD

MARK WAHLBERG, DWAYNE JOHNSON EN ANTHONY MACKIE
SCHITTEREN IN DE ACTIE-KOMEDIE VAN MICHAEL BAY

      Logo Pain & Gain.jpg

 

IJzersterke, hilarische actiefilm vanaf 15 januari 2014 op Blu-ray Disc en DVD

      Pain & Gain BD packshot_3D kl.jpg      Pain & Gain DVD packshot_3D kl.jpg

Universal Pictures Benelux brengt 15 januari 2014 de hilarische en gitzwarte komedie PAIN & GAIN uit op Blu-ray Disc en DVD. De film van regisseur Michael Bay is gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal over een groep bodybuilders die in de jaren negentig in Miami een bizar crimineel plan bedenkt om snel rijk te worden. Mark Wahlberg (The Fighter) vertolkt de rol van Daniel Lugo, een personal trainer met een goede baan bij sportschool Sun Gym. Daniel wil de Amerikaanse Droom leven en vat het plan op om een steenrijk lid van de sportschool te ontvoeren. Al snel loopt het plan van de spierbundel enorm uit de klauwen met desastreuze gevolgen.... PAIN & GAIN heeft met de gastrol van Yolanthe Cabau een Nederlands tintje gekregen.

Synopsis:
Daniel Lugo (Mark Wahlberg) wil snel rijk worden en heeft het plan bedacht om de rijke ondernemer Victor Kershaw (Tony Shalhoub, Monk), lid van de sportschool Sun Gym, te ontvoeren. Hij schakelt daarbij de hulp in van twee bodybuilders, Adrian Doorbal (Anthony Mackie, Million Dollar Baby) en Paul Doyle (Dwayne Johnson, G.I. Joe Retaliation). Al snel blijkt het drietal over meer spiermassa dan hersenen te beschikken en lopen de ontvoering en afpersing niet zoals gepland. Wanneer het onwaarschijnlijke verhaal van slachtoffer Victor niet geloofd wordt door de Miami politie, schakelt hij detective Ed duBois (Ed Harris, A History of Violence) in. DuBois is vastbesloten deze zaak tot op de bodem uit te zoeken. Naast het gespierde trio Wahlberg, Mackie en Johnson bestaat de sterrencast van PAIN & GAIN uit Rob Corddry (Hot Tub Time Machine), Rebel Wilson (Bridesmaids), Ken Jeong (The Hangover) en Bar Paly (The Ruins). Daarnaast vertolkt Yolanthe Cabau een gastrol als sexy sportschool lid, waar Daniel Lugo zijn oog op heeft laten vallen. Schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely bewerkten de artikelen van Miami New Times journalist Pete Collins over dit opmerkelijke waargebeurde verhaal voor het witte doek.   

      Pain and Gain screenshot kl 2.jpg

PAIN & GAIN Blu-ray Disc
De PAIN & GAIN Blu ray Disc wordt getoond met een 1080p high definition beeldformaat met Engels 7.1 Dolby TrueHD geluid. De Blu-ray Disc bevat de speelfilm in high definition en de volgende bonusmaterialen:
• Still a True Story: Ripped From the Headlines
• Back to Basics: Michael Bay's Vision
• American Dreamer: Daniel Lugo
• Passion Player: Paul Doyle
• Dirty Work: Adrian Doorbal
• Victimless Crime: Victor Kershaw
• Diamonds in the Rough: Locations 
• The Real Deal: Law Enforcement

PAIN & GAIN DVD
De DVD wordt vertoond op breedbeeld voor 16:9 TV's met Engelse 5.1 Dolby Digital. De disc bevat de speelfilm in standaard definitie en de volgende bonusmaterialen.
• Still a True Story: Ripped From the Headlines
• Back to Basics: Michael Bay's Vision

Releasedatum:

15 januari 2014

Consumentenadviesprijs:  € 19,99 (Blu-ray)
  € 14,99 (DVD) 
Speelduur: 129 minuten 
Kijkwijzer: 

16 jaar

Paramount Pictures presenteert een ‘De Line Pictures Production' van Michael Bay's film: "Pain & Gain". De film is geproduceerd door Donald De Line, Michael Bay en Ian Bryce en is gebaseerd op artikelen van Pete Collins. Het scenario is geschreven door Christopher Markus & Stephen McFeely. Pain & Gain is geregisseerd door Michael Bay.

PAIN & GAINwordt in Nederland gedistribueerd door Universal Pictures Benelux

Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  18-12-2013

Ga deze toch wel uit Duitsland of de Uk bestellen. Heeft ook nederlandse subs en vanaf nu vrijdag al beschikbaar. Heb lang genoeg gewacht op deze film!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina