Het voelt goed om slecht te zijn... Suicide Squad | 3 december op (3D) Blu-ray, DVD en 4K UHD

Het voelt goed om slecht te zijn...

Suicide Squad Logo

      Suicide Squad BD & 4K.jpg

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 3 december de Blu-ray en DVD release van SUICIDE SQUAD, de op bekende DC Comics personages gebaseerde actiefilm van David Ayer (Fury, End of Watch). De film is reeds verkrijgbaar via iTunes.

De hoofdrollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness), Oscar® winnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus), Joel Kinnaman (Run All Night, The Killing), Cara Delevingne (Anna Karenina, Paper Towns) en Oscar® genomineerde Viola Davis (The Help, Doubt). De extended cut Steelbook editie en Blu-ray bevat maar liefst 13 minuten niet eerder vertoond filmmateriaal. De actie spat van het scherm met de waanzinnige en onbevreesde Super Schurken die zich inzetten tegen groter kwaad.

Suicide Squad screenshot

Synopsis Suicide Squad:
Het voelt goed om slecht te zijn... Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. De Amerikaanse inlichtingenofficier Amanda Waller (Viola Davis) heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Suicide Squad is geschreven en geregisseerd door David Ayer en geproduceerd door Charles Roven en Richard Suckle, met Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson en Geoff Johns als uitvoerende producenten. De soundtrack van Suicide Squad werd wereldwijd warm onthaald.

Releasedatum: 3 december 2016
Speelduur: 123 minuten, exclusief bonusmateriaal
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  25-11-2016

Ik denk dat we gewoon moeten afwachten tot volgende om te zien hoe ze ons deze keer weer liggen gaan hebben. Er is geen touw aan vast te knopen. Op elke website...
Lees meer >

smooth Ron  |  25-11-2016

Het aangekondigde digibook is verdwenen van de Bol website.
Lees meer >

DVD Watcher  |  25-11-2016

De 3D versie wordt net zoals bij BVS een steelbook. De vraag blijft inderdaad is de 2D discs de extended cut. Of staat de TC en EC op 1 schijf... http://www.ec...
Lees meer >

WaymannDirector  |  25-11-2016

Mooiste zin: Ik vond die van Steven Price anders dé tegenvaller van het jaar. Maar ik gok dat het gaat over dat samen gegooide pop album.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina