Het swingende najaar bij Disney

Het swingende najaar bij Disney met Hannah Montana, Camp Rock en High School Musical

Vanaf eind november brengt Walt Disney Studios Home Entertainment vier nieuwe swingende dvd’s uit. Zing de longen uit je lijf met Miley Cyrus in Hannah Montana, rock mee met de populaire popgroep The Jonas Brothers in Camp Rock en oefen vette moves met de hoofdrolspelers uit High School Musical.

Hannah Montana Complete First Season: Release 26 november
Na het grote succes van de Hannah Montana tv-serie is het complete eerste seizoen nu op dvd verkrijgbaar. Volg Hannah Montana in haar dagelijkse leven en ontdek hoe het is om te leven als een ware superster. Zingen, dansen, avontuur, humor: het komt allemaal aan bod in het complete eerste seizoen van Hannah Montana.

Hannah Montana vs. Miley Cyrus Best of Both Worlds Concert: Release 26 november
Naast het eerste seizoen van de tv-serie komt ook het spectaculaire concert van Hannah Montana Best of Both Worlds op dvd uit. Deze dvd is geheel in 3D uitgevoerd wat het bekijken ervan een nog leukere ervaring maakt. Ruim een uur lang kun je meezingen met de grootste hits van Hannah Montana en Miley Cyrus. Met gastoptredens van onder andere The Jonas Brothers is dit concert een absolute must-have voor de echte fans.

Camp Rock: Release 26 november 2008
Volg het verhaal van Mitchie (Demi Levato) die haar droom om een echte zangeres te worden probeert waar te maken. Als ze tijdens een speciaal zomerkamp merkt dat ze onder andere les krijgt van de populaire popster Shane Gray (Joe Jonas) wordt ze nerveus en een beetje onzeker. Als Shane haar stemgeluid hoort is hij echter zo enthousiast dat hij niets liever wil dan haar helpen met haar muzikale carrière. Kortom; een stoere film vol gave rocknummers gespeeld door de in Amerika immens populaire popgroep The Jonas Brothers.

High School Musical Extended Dance Edition: Release 10 december
De super populaire serie High School Musical brengt op 10 december een splinternieuwe dvd op de markt. Met de High School Musical Extended Dance Edition is het nu nog gemakkelijker om net zo te dansen als de hoofdrolspelers. Moeilijke pasjes worden voorgedaan en voor je het weet dans jij net zo goed als je favoriete idolen. Trek je dansschoenen maar vast aan, want blijven zitten is bij het kijken van deze dvd zeker geen optie!

Recente artikelen

Laatste reacties

Vogeltje29  |  21-09-2008

:neutral: Ik vind ze zoooooo kinderachtige films.Leuk voor kinderen maar voor mij...nee laat maar!
Lees meer >

Tuvok  |  17-09-2008

HSM 2 Extended Dance Edition voor mij. Leuke happy musical met aanstekelijke liedjes. Benieuwd naar deel 3.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina