Het eerste seizoen van HINTERLAND is vanaf 21 oktober verkrijgbaar.

Just Bridge Entertainment presenteert:

HINTERLAND - Seizoen 1

21 OKTOBER VERKRIJGBAAR OP DVD, BLU-RAY EN VOD

Hinterland Seizoen 1 DVD & Blu ray

In Hinterland volgen we inspecteur Tom Mathias (Richard Harrington) die met grote vasthoudendheid en een onorthodoxe aanpak al veel misdrijven heeft weten op te lossen. De crimeserie van de BBC werd geschreven voor hun Welshe zender BBC Cymru Wales en is zowel in het Welsh als in het Engels opgenomen. In juni werd Hinterland met veel succes in Nederland op de KRO uitgezonden. Nederland brengt als eerste land (buiten Groot-Brittannië) zowel de Welshe als de Engelse uitvoering uit op één box.

Synopsis
DCI Tom Mathias wordt na tien hectische jaren bij de politie van Londen overgeplaatst naar het universiteitsstadje Aberystwyth, aan de westkust van Wales. De reden voor de overplaatsing is niet duidelijk. Wel wordt Tom merkbaar geplaagd door duistere en trieste herinneringen. Hij zal moeten proberen een nieuwe start te maken en neemt zijn intrek in een oude caravan. Aan de ene kant ziet hij de woeste zee, aan de andere kant kijkt hij uit op het bergachtige achterland. De landschappen van Wales, met de vele afgelegen dorpjes, spelen een grote rol in deze sfeervolle misdaadserie. De dorpjes en gehuchten worden bewoond door mensen die er allemaal zo hun eigen leefregels en geheimen op na houden...

De cast bestaat onder andere uit Richard Harrington (Lark Rise To Candleford), Mali Harries (The Indian Doctor) en Hannah Daniel (Gwaith/Cartref).
Regie: Ed Thomas.

Technische gegevens DVD/BD
Speelduur: 8 x 95 minuten
Taal: Welsh en Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: AL
Consumentenadviesprijs: €29,99

Bridge Entertainment

 

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  30-09-2014

Wat voor serie is dit ? 1 verhaal of 8 cases per afleveringen ?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina