Het eerste deel jongerenserie 'Het Huis Anubis' nu in DVD-box

Het eerste deel van populaire jongerenserie ‘Het Huis Anubis’ nu in DVD-box

Vanaf morgen, 22 augustus, is deel één van de populaire jongerenserie ‘Het Huis Anubis’ op DVD verkrijgbaar. ‘Het Huis Anubis’ is één van de populairste series onder jongeren in de doelgroep 6-12.

De DVD-box
Inhoud: 4 DVD’s, aflevering 1 t/m 61
Speelduur: c.a. 12 uur kijkplezier
Extra’s: een 20 minuten durende making of voor een exclusief kijkje achter de schermen
De videoclips van hitsingles ‘Het Huis Anubis’ en ‘Hij’
Win een reis naar Egypte  - Bij de DVD-box zit een stickervel met een exclusieve wedstrijd waarbij de echte ‘Anubis fan’ kans maakt op een 8-daagse reis naar Egypte met vier personen.

Het Huis Anubis
‘Het Huis Anubis’ vertelt de belevenissen van acht jongeren die samenwonen op een oud internaat, onder leiding van de concierge Victor. Centraal staat het huis waarin de jongeren wonen, een huis met een geheime geschiedenis, een groot mysterie waar niemand iets vanaf weet. Terwijl de acht jongeren elk op hun eigen manier bezig zijn met school, vrienden, liefde & volwassen worden gaan ze op zoek naar de verborgen geschiedenis van het huis. Een geschiedenis die ze misschien beter met rust hadden kunnen laten…

De populariteit van de jongerenserie blijkt, naast de hoge kijkcijfers, ook uit het feit dat de eerste single vier weken op de eerste plaats stond in de Nederlandse charts en deze plaats vijf maanden innam in de Nederlandse Kids Top 20.
In de Kids Choice award won zij 2 awards: één voor beste TV ster en één voor beste TV serie.
Verder zijn er van de twee boeken die tot op heden uitgebracht zijn al 130.000 exemplaren verkocht en heeft de game van ‘Het Huis Anubis’ 118.000 unieke gamers.
Ook is het bordspel ‘Het Huis Anubis’ genomineerd voor Speelgoed van het jaar.

Seizoen twee van Het Huis Anubis zal vanaf 24 september dagelijks te zien zijn op Nickelodeon.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina