Het derde seizoen spannende VARA-dramaserie OVERSPEL binnenkort op DVD

Het derde seizoen spannende VARA-dramaserie binnenkort op DVD!

OVERSPEL (Seizoen 3)

Vanaf 17 november verkrijgbaar op DVD

Overspel Seizoen 3 DVD

Met ruim een miljoen trouwe kijkers behoort de spannende dramaserie Overspel nog steeds tot één van de populairste televisieseries. De serie vertelt het verhaal van een getrouwd stel dat te maken krijgt met ontrouw en leugens terwijl ze er alles aan doen om hun relatie weer op de rails te krijgen. In dit nieuwe derde seizoen zien we de bekende sterrencast van onder andere Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr weer terug.

Overspel kan zich meten met de beste Europese crime-series. De combinatie van suspense en kwaliteit van acteren maken Overspel tot één van de hoogtepunten van het Nederlandse tv-drama. Niet voor niets sleepte de serie enkele belangrijke prijzen en nominaties in de wacht, waaronder twee Gouden Kalveren voor Beste Televisiedrama en Beste Actrice (Rifka Lodeizen).

Synopsis
Twee jaar na het eind van serie twee zit Couwenberg (Kees Prins) in de gevangenis. Hij is echter ‘slechts’ veroordeeld voor chantage van een wethouder en niet voor alles wat hij Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt) heeft aangedaan. Een aantal topadvocaten heeft weten te bewerkstelligen dat het OM de zaak heeft moeten staken wegens onvoldoende bewijs. Willem kan hier niet mee leven; hij heeft immers dankzij Couwenberg diverse malen de dood in de ogen gekeken. Willem probeert eindelijk gelukkig te worden met Iris (Sylvia Hoeks) maar de kwestie blijft aan hem vreten. Hij wil zijn recht en lijkt dat te kunnen krijgen als de ietwat mysterieuze Anna (Thekla Reuten) zich meldt, die eveneens een grote wrok tegen Couwenberg blijkt te hebben.

Specificaties:
Speelduur:
500 minuten (10 x 50 minuten)
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9 1.78:1
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer:12
Adviesprijs:
€ 19,99
Verpakking: 3 DVD Stackpack Slipcase

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina