Het complete eerste seizoen van de komische serie Ballers - 22 juni op DVD

Van de makers van Entourage
komt de nieuwe komische HBO-serie

BALLERS

Ballers - Seizoen 1

Het complete eerste seizoen vanaf 22 juni verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 22 juni het complete eerste seizoen van de komische serie Ballers op DVD. De serie is van dezelfde makers als de succesreeks Entourage en gaat over een groep (ex-)football spelers, hun vrienden, familie en trainers. De hoofdrol is weggelegd voor Dwayne `The Rock` Johnson als Spencer Strasmore, een gepensioneerde football speler die een nieuwe carrière is begonnen als financieel adviseur. Zijn missie: zijn NFL vrienden behoeden voor de fouten die hij destijds zelf heeft gemaakt… Het complete eerste seizoen met tien hilarische afleveringen en uniek achter de schermen bonusmateriaal is vanaf 22 juni verkrijgbaar op DVD.

Synopsis:
Spencer Strasmore (Johnson) is een gepensioneerde football superster die een tweede carrière begint als financieel adviseur voor spelers in het zonovergoten Miami. Zijn vriendenkring bestaat uit Ricky (John David Washington, voormalig pro-football speler), een getalenteerde, maar grillige speler die op zoek is naar de balans tussen zijn passie voor het spel en zijn leven buiten het veld; Charles (Omar Miller; Get Rich or Die Tryin’), een ex-speler die maar moeilijk kan wennen aan zijn leven zonder football; en Vernon (Donovan Carter), een groentje in het vak, die in grote financiële problemen is beland. Als het op het spel aankomt zijn het stuk voor stuks profs, maar buiten het veld heeft de een het nog zwaarder dan de ander.

      Ballers S1 sc.jpg      Ballers S1 sc.jpg

 

Stephen Levinson (Boardwalk Empire, Entourage) is de maker van Ballers. Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Peter Berg, Evan Reilly, Rob Weiss, Julian Farino en Denis Biggs zijn uitvoerend producent en Hiram Garcia is mede uitvoerende producent. Seizoen twee van Ballers is inmiddels in productie.

Bonusmateriaal:
Inside the episode – 29 minuten

Releasedatum: 22 juni 2016
Speelduur: 10 afleveringen van 27 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina