Het complete eerste seizoen van BLINDSPOT - Vanaf 7 december op Blu-ray en DVD

Blindspot Header

BLINDSPOT

HET COMPLETE EERSTE SEIZOEN VANAF 7 DECEMBER VERKRIJGBAAR
OP BLU-RAY EN DVD

Blindspot Seizoen 1 DVD & Blu ray

Times Square, New York. In een achtergelaten koffer midden op het drukste plein van Amerika ligt een vrouw, naakt en over haar hele lichaam bedekt met tatoeages. Wie ze is en hoe ze daar is gekomen is een raadsel, maar de tatoeage met de naam van FBI agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton; Strike Back) op haar rug ontvouwt een labyrint aan geheimen en onthullingen die het lot van de wereld kan veranderen.

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 7 december het complete eerste seizoen van deze pakkende dramaserie, Blindspot. Ga zitten voor 23 spannende afleveringen en niet eerder vertoond beeldmateriaal op Blu-ray en DVD.

Blindspot Seizoen 1 screenshot

Synopsis Blindspot - seizoen 1:
Jane Doe (Jaimie Alexander; Thor, Covert Affairs) heeft geen herinneringen aan haar verleden en weet niets over haar eigen identiteit, maar trekt wel direct de aandacht van de FBI als op één van de vele tatoeages op haar lichaam de naam van FBI agent Kurt Weller prijkt. De tatoeages blijken voor de FBI een puzzel te onthullen die hen leidt naar informatie die uiteindelijk het lot van de wereld kan veranderen.

Blindspot is geschreven door Martin Giro (Stargate SG-1; Stargate Atlantis) en inmiddels is seizoen twee van de hitserie bevestigd.

Bonusmaterialen:
Deleted scenes (24 min.)
Featurettes met cast & crew (37 min.)
Gag reel (4 min.)
2015 Comic Con Q&A (15 min.)

Releasedatum: 7 december 2016
Speelduur: 23 afleveringen van 41 minuten;
Bonusmateriaal: 80 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina