Het 5e seizoen van Game Of Thrones - vanaf 14 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Winnaar van 12 Emmy Awards

GAME OF THRONES

Seizoen 5 en boxset seizoen 1-5 van de hooggewaardeerde serie
vanaf 14 maart verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Met 112 minuten aan bonusmateriaal op de DVD en 205 minuten op de Blu-ray

Game of Thrones - Seizoen 5 Blu rayGame of Thrones - Seizoen 5 DVD

Winter is coming! Warner Bros. Home Entertainment brengt het complete vijfde seizoen van het wereldwijde TV-fenomeen Game of Thrones 14 maart 2016 uit op Blu-ray en DVD, tegelijkertijd met de boxset van seizoen 1-5. In dit seizoen duurt de strijd om de IJzeren Troon en de Zeven Koninkrijken voort. Ondertussen maken de gevreesde White Walkers hun opmars naar Westeros. Naast draken, vriendschappen en bondgenoten maken oude en nieuwe vijanden hun opwachting en kunnen fans wederom genieten van de vele intriges en expliciete scènes. Beleef alle gloednieuwe afleveringen van de hooggewaardeerde fantasyserie, met glansrollen voor Carice van Houten en Michiel Huisman, nu op Blu-ray en DVD.

Game of Thrones – seizoen 5:
Tijdens het vijfde seizoen vecht Cersei (Lena Headey; 300:Rise of an Empire) met Margaery (Natalie Dormer; The Hunger Games, Rush), net gehuwd met Tommen (Dean-Charles Chapman; Man Up), om de macht in King’s Landing. Cersei probeert wanhopig haar zoon onder controle te houden, maar lijkt het te verliezen van de mooie en jonge Margaery. Ondertussen komt Arya (Maisie Williams; Gold) aan in Braavos, waar ze wordt toegelaten in House of Black and White. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau; Oblivion) reist samen met Bronn (Jerome Flynn; Ripper Street) af naar Dorne om zijn dochter Myrcella (Aimee Richardson; The Sparticle Mystery) te redden. Tyrion Lannister (Golden Globe® winnaar Peter Dinklage; X-Men: Days of Future Past) komt veilig aan in Mereen en weet hier in de gunst te komen bij Daenerys (Emilia Clarke; Spike Island). Jon Snow (Kit Harington; Pompeii) probeert wanhopig het evenwicht in Castle Black te behouden. Ondertussen maken The Sons of the Harpy, The High Sparrow en The White Walkers hun opmars.

Bonusmaterialen Blu-ray & DVD:
·         Anatomy of an Episode: Mother’s Mercy
Vanaf het schrijven tot de visuele effecten; zie de stappen die genomen zijn om ‘Mother’s Mercy’, de aflevering waar fans nog lang over zullen napraten, te creëren.
·         The Real History Behind Game of Thrones
Kijk naar historici die samen met George R.R. Martin terugblikken op de echte spelers in het tijdperk dat bekend staat als ‘The Wars of the Roses’, evenals andere historische gebeurtenissen in deze tweedelige serie.
·         A Day in The Life
Drie landen, honderden cast & crewleden, één epische dag. Neem een kijkje in het productieproces van seizoen 5.
·         New Characters/New Locations
Ontdek de nieuwe samenlevingen, culturen en locaties van seizoen 5
·         Audio Commentaries
12 Audiocommentaren van de cast en crew, waaronder David Benioff, D.B. Weiss, Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Natalie Dormer, Gwendoline Christie en nog veel meer.
·         4 Deleted Scenes

Alleen op Blu-ray :
·         The Dance of Dragons
Hoor het verhaal van de Greens en de Blacks; de Targaryen burgeroorlog die leidde tot de val van de draken. Met verrassende verhalen van opmerkelijke personages uit de afgelopen seizoenen.
·         In-Episode Guide
Achtergrondinformatie over de personages, locaties en relevante geschiedenis.
·         Histories & Lore
Meer informatie over de mythologie van Westeros en Essos verteld vanuit het perspectief van de personages.

Releasedatum: 14 maart 2016
Speelduur: 10 afleveringen van 53 minuten
Speelduur boxset: 50 afleveringen van 55 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina