Het 4e seizoen van comedyserie JEUK is vanaf 16 mei verkrijgbaar op DVD

Thomas Acda en Peter Heerschop in de comedyserie

JEUK - SEIZOEN 4

Jeuk Seizoen 4 DVD

vanaf 16 mei op DVD

Vanaf 16 mei is het weer lachen geblazen met Thomas Acda en Peter Heerschop, want de mannen zijn terug met alweer het vierde seizoen van 'Jeuk'. We zien ook Jelka van Houten ('Jackie'), Rosa Reuten ('Penoza') en Ellen Parren ('Missie Aarde'). De regie is in handen van Job Gosschalk.  'Jeuk' is een comedyserie van de VARA. Het vierde seizoen was vanaf 6 november 2016 op televisie te zien. De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment.

Synopsis
Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten en Rosa Reuten lachen kriebels en ergernissen weg in het 4e seizoen van 'Jeuk', de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Wederom komen zij in pijnlijke en gênante situaties terecht. De droogkomische serie is deels gescript én deels geïmproviseerd. Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen. 

Dit jaar wordt de cast vergezeld door onder anderen: Simon Keizer, Bridget Maasland, Kees Tol, Gijs Staverman, Freek Bartels, Jan Kooijman, Diederik Ebbinge en Wart Kamps.

Specificaties
Speelduur:
10 X 25minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 1.78 - 16:9
Audio:
Dolby Digital 2.0
Kijkwijzer: 12, sex, Grof taalgebruik
Verpakking:
2 DVD stackpack 
Adviesprijs:
€14,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina